Περιγραφή
Η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας "χτυπά" δυνατά στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition στο Helexpo Μαρούσι από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020.
Η έκθεση που έγινε θεσμός ανανεώνει το ραντεβού της για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών όσο και με τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food. Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020 στο Helexpo Μαρούσι επιμένουμε… ελληνικά και δίνουμε τη σκυτάλη στην μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
Στην έκθεση μας περιμένουν:
• Περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης.
• Tα πιστοποιημένα ελληνικά βιολογικά προϊόντα στη δική τους ξεχωριστή ενότητα "Bio Corner"
• Οι αγαπημένες μας ενότητες Μαγειρεύουμε Ελλάδα και Greek Dish Challenge (νέα ενότητα) με οικοδέσποινα την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και περισσότερους από 100 διακεκριμένους chef και bartender να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.
• 10 Masterclass από επαγγελματίες sommelier και chef σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες: Τυρί & Κρασί/Αλλαντικά & Μπύρα/Αλίπαστα, Συνοδευτικά, Ελιές & Αποστάγματα/Μέλι & Βότανα
• Η νέα ενότητα για το μέλι με τίτλο "Honey Bar" με επιλεγμένα μέλια και παράγωγα μελιού από τους εκθέτες τα οποία παρουσιάζονται από ειδικούς του είδους.