Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Αριάδνη Βιτάσταλη έκθεση "Ευτυχισμένες Μέρες"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Αριάδνη Βιτάσταλη έκθεση "Ευτυχισμένες Μέρες"

0.0
Περιγραφή
Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης "ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ " η νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής της Αριάδνης Βιτάσταλη "Ευτυχισμένες Μέρες"

Στην τρίτη ατομική της έκθεση στην Αθήνα, η καλλιτέχνις παρουσιάζει σειρά ζωγραφικών έργων με αναφορές στην αμερικάνικη Ποπ κουλτούρα των 60's – '70's, τον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία και τη μουσική της εποχής αυτής, αλλά και πιο σύγχρονων καλλιτεχνικών έργων και δημιουργών που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία των τεχνών αυτών.

Έργα έντονα εξπρεσσιονιστικά, ροκ θα τα αποκαλούσε κανείς, με την έννοια ενός σύγχρονου εξπρεσσιονισμού, οι συνθέσεις της χαρακτηρίζονται από τις δυναμικές πινελιές, σε μια αδρή αλλά και περιεκτική συγχρόνως αναπαράσταση. Αναπαράσταση προσώπων πρωταγωνιστικών σε ταινίες, μαζί με γράμματα, κείμενα, εικόνες, που όλα μαζί συντεθειμένα δημιουργούν συνθέσεις μιας αποσπασματικής ζωγραφικής αφήγησης και δημιουργούν τις δικές τους νέες ιστορίες βασισμένες σε αυτές των παλιότερων ταινιών ή έργων στα οποία έχουν επηρεαστεί. Οι πρωταγωνιστές και οι ιστορίες παραλλάσσονται άλλοτε σκωπτικά, άλλοτε με χιούμορ ή δέος, αποκτώντας νέα υπόσταση μεσ' απ' το βλέμμα και πνεύμα, την ιδιαίτερη προσέγγιση της καλλιτέχνιδας. Ο θεατής καλείται να μπει στον κόσμο του κάθε έργου, της κάθε ιστορίας, να το αναγνώσει αλλά και να δώσει τη δική του συνειρμική εκδοχή.

Εγκαίνια: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 20:00

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020