Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά

Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών - Παρουσιάσεις Φεβρουάριος - Μάρτιος 2020

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών - Παρουσιάσεις Φεβρουάριος - Μάρτιος 2020

0.0
Περιγραφή
Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών παρουσιάζει:

• Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00, σε συνεργασία με τον ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης & το Σύλλογο Μικρασιατών Πεύκης - Λυκόβρυσης "ΙΩΝΙΑ", τα ιστορικά ντοκιμαντέρ "Ίμβρος-Τένεδος: της Μνήμης και της Λήθης", σε σκηνοθεσία Ειρήνης Σαρίογλου - Πάνου Αγγελόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, Λυκόβρυση Πεύκη.

• Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:30, σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης το ιστορικό ντοκιμαντέρ "Η Ανατολή Έδυσε" σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Παπαηλιού και ιστορική επιμέλεια Ειρήνης Σαρίογλου στον Πολυχώρο Δήμου Π. Φαλήρου, Τερψιχόρης 51, Παλαιό Φάληρο.

• Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00, σε συνεργασία με το Κέντρο Γυναικών Ιλίου το ιστορικό ντοκιμαντέρ "Η Ανατολή Έδυσε" σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Παπαηλιού και ιστορική επιμέλεια Ειρήνης Σαρίογλου στο Κέντρο Γυναικών Ιλίου, Νέστορος και Αθηνάς 107, Ίλιον Αττικής.

• Την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και ώρα 19:00, σε συνεργασία με το Σύλλογο Σμυρναίων Ν. Ιωνίας το ιστορικό ντοκιμαντέρ "Η Ανατολή Έδυσε" σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Παπαηλιού και ιστορική επιμέλεια Ειρήνης Σαρίογλου στο Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού Ν. Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Νέα Ιωνία. 

• Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 και ώρα 20.30, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης και την Κοινωφελή Επιχείρηση (στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Δρόμοι Πολιτισμού"), το ιστορικό ντοκιμαντέρ "Γράμματα χωρίς Παραλήπτη" σε σκηνοθεσία Ηλία Δημητρίου, πρωτότυπη μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και επιμέλεια Ειρήνης Σαρίογλου, στο Οινοποιείο Πέτρου (Λεωφόρος Μαραθώνος 117, Παλλήνη) - Αναβάλλεται.

• Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.00, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό Σύλλογο Ηλείων του Δ. Ιλίου "Η Αρχαία Ολυμπία", το ιστορικό ντοκιμαντέρ "Στην άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο" σε σκηνοθεσία Ειρήνης Σαρίογλου- Άγγελου Κοβότσου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου "Μελίνα Μερκούρη" (Αγίου Φανουρίου 99, Ίλιον) - - Αναβάλλεται.

Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017