Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Μαθήματα δημιουργικής γραφής με τον Αλέξη Σταμάτη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Μαθήματα δημιουργικής γραφής με τον Αλέξη Σταμάτη

0.0
Περιγραφή
Ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός και το Bookoo, ξεκινάει σεμινάριο δημιουργικής γραφής για όλους όσοι θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία της συγγραφής στη ζεστασιά του νέου βιβλιοπωλείου των εκδόσεων Ψυχογιού στο κέντρο της Αθήνας από 10 Οκτωβρίου έως και 14 Νοεμβρίου. 

Το Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη απευθύνεται σε όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με τα ενδότερα της συγγραφής, αυτής της "Μάγισσας Τέχνης", και να αναπτύξουν την αποκλειστικά δική τους συγγραφική "φωνή". 

Τα μαθήματα διεξάγονται σε μια ατμόσφαιρα διάδρασης και λογοτεχνικότητας, μέσα από θεωρία αλλά και ασκήσεις. Μαζί με τον συγγραφέα οι συμμετέχοντες ανιχνεύουν τι σημαίνει αυτός ο "άλλος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα" στον οποίο βασίζεται η λογοτεχνία. Εισδύουν στην "κουζίνα" του πεζογράφου και αναλύουν τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα "υλικά" του. 

Ημερομηνίες των μαθημάτων
Κάθε Πέμπτη, από 10 Οκτωβρίου έως και 14 Νοεμβρίου, στο Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ.Μπενάκη 13-15, Αθήνα) από τις 18:00 έως τις 21:00
Για πρώτη φορά δίνεται και η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης μέσω Skype (live streaming). 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Για πληροφορίες και εγγραφές : info@bookoo.gr και 210 2804977

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017