Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Ομιλία με θέμα "Οι τάσεις στο Marketing των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020. Ας κάνουμε τις συστάσεις!"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ομιλία με θέμα "Οι τάσεις στο Marketing των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020. Ας κάνουμε τις συστάσεις!"

0.0
Περιγραφή
O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα παρουσιάσει την ομιλία - συζήτηση με θέμα: "Οι τάσεις στο Marketing των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020. Ας κάνουμε τις συστάσεις!". 

Τα εργαλεία του μάρκετινγκ είναι οι μόνοι άξονες σε μια μικρομεσαία επιχείρηση που χρόνο με τον χρόνο αλλάζουν, τροποποιούνται και εξελίσσονται. Αυτό που δούλευε πέρσι, φέτος μπορεί να μην αποδίδει ή να χρειάζεται να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα για να έχει την ίδια απόδοση – ειδικά όταν το marketing budget είναι περιορισμένο. Οι εποχές αλλάζουν, οι τάσεις διαφοροποιούνται, τα θέλω και οι συνήθειες των πελάτων μετατοπίζονται βάσει της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Έτσι λοιπόν είναι χρέος του marketer ή του επιχειρηματία που ασχολείται με το μάρκετινγκ της επιχείρησής του να είναι ενημερωμένος και να παρακολουθεί τις εξελίξεις στις νέες τάσεις του μάρκετινγκ που

Στην ομιλία αυτή ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις στο εμπορικό μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το 2020 με προσανατολισμό στην αύξηση του τζίρου τους. Συγκεκριμένα θα απαντηθούν ερωτήματα όπως:
• Ποιος ο ρόλος του offline μάρκετινγκ, σήμερα, στη συνολική στρατηγική αύξησης
των πωλήσεων;
•  Ποια εργαλεία του παραδοσιακού μάρκετινγκ θα είναι περισσότερο αποδοτικά τον καινούριο χρόνο;
• Ποιες τεχνικές μάρκετινγκ διατηρούν την ισχύ τους και ενισχύουν την πιστότητα του πελάτη;
•  Τι αλλάζει στην online στρατηγική στρατολόγησης πελατών;
•  Με ποια φρέσκια προσέγγιση θα πρέπει να χειριστούμε τα κοινωνικά δίκτυα για να δημιουργήσουμε ισχυρή σχέση με τους πελάτες μας; 

Καθώς η ομιλία απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, στο τέλος της, ο σύμβουλος μάρκετινγκ θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού για την δική τους επιχείρηση.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί μόνο με 50 συμμετέχοντες και με συμβολική συμμετοχή 3 €/άτομο, πληρωτέα στο ταμείο του χώρου.

Κρατήσεις θέσεων στο marketingconsultant.gr
Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 3617461 Διεύθυνση: Σκουφά 64, Αθήνα

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020