Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Omniah w/ Monkeyhead στην Blender Gallery

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
stoner (Μουσική)
Electro (Μουσική)

Omniah w/ Monkeyhead στην Blender Gallery

0.0
Περιγραφή
Οι Οmniah, ένα project παιδικών φίλων με αξιοσημείωτες επιρροές, ευρηματικές μελωδίες και ενίοτε απροσδόκητο γκρουβ, επιστρέφουν στη σκηνή της The Blender Gallery για το πρώτο Live Project της χρονιάς!

Τον Μάιο του 2019 μας παρουσίασαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με το άλμπουμ "Αισθησιακή Αισθαντική Αισθητική", το οποίο δεν έχει σταματήσει να ακούγεται στις συχνότητες του ελληνικού ραδιοφώνου από τον περασμένο Ιούνιο.

Σήμερα, οι Omniah, έχοντας πλέον για δική τους στέγη το label και το studio της Mellowsophy Music, δουλεύουν καθημερινά τις ιδέες τους, ετοιμάζοντας την απάντηση στα ερωτήματα που οι ίδιοι έθεσαν μέσα από τη μουσική τους.

Monkeyhead
Το Μonkeyhead Project παρουσιάζει μέσα από τα κομμάτια του έναν Electro - Stoner ηχο, συνδιάζοντας την αισθητική του με επιρροές από τον αμερικανικό νότο. Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, θα ακουστούν κάποια ακουστικά, αποδομημένα original songs και διασκευές.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως οι Omniah και το Monkeyhead project μοιράζονται την ίδια μουσική στέγη, της Melowsophy Music.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη, υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση - 10€ το πρώτο ποτό. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020