Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Online η συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου από το Jazz in Progress - Heraklion Jazz Festival

Συναυλίες - Live, Μένουμε Σπίτι - Μουσική, Δωρεάν μουσική

Online η συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου από το Jazz in Progress - Heraklion Jazz Festival

0.0
Περιγραφή
Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από το σπίτι, δωρεάν, επιλεγμένες εκδηλώσεις της καλλιτεχνικής περιόδου 2019 – ’20.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες από το κανάλι του ΠΣΚΗ στο YouTube καθώς και από την ιστοσελίδα www.cccc.gr. Αξίζει να τονιστεί ότι όλες οι εκδηλώσεις θα παραμένουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα και στο κανάλι του ΠΣΚΗ στο YouTube, έτσι ώστε να μπορεί το κοινό να τις παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

• Σάββατο, 18 Απριλίου 2020, 20:00
Κύκλος | Φεστιβάλ
Jazz In Progress – Heraklion Jazz Festival 2020
Savina Yannatou "In Cretan Mode"

Ένα ξεχωριστό "πάντρεμα" των μουσικών παραδόσεων της Κρήτης και της Μεσογείου με επιλεγμένα κομμάτια σε Jazz διασκευές του πιανίστα Σπύρου Μάνεση και συνοδεία του Λευτέρη Ανδριώτη στην κρητική λύρα παρουσιάζει η αισθαντική, ευρείας εκφραστικότητας και δυναμικής φωνή της Σαβίνας Γιαννάτου.
Η προφορικότητα των μουσικών πολιτισμών της Μεσογείου, οι σκοποί της κρητικής γης "δένονται" με τον ήχο της κρητικής λύρας και τα ιδιώματα των αυτοσχεδιασμών της Jazz μουσικής.

Η συναυλία της πολυαγαπημένης ερμηνεύτριας, Savina Yannatou "In Cretan Mode", δόθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2020 στην Αίθουσα "Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού" του ΠΣΚΗ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ με αφιέρωμα στη Jazz μουσική σκηνή, Jazz In Progress – Heraklion Jazz Festival 2020 που παρουσιάστηκε την περίοδο 25 – 31 Ιανουαρίου 2020 στο ΠΣΚΗ με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Χρυσάννας Καρέλλη.

Χρυσάννας Καρέλλη. 
Σαββίνα Γιαννάτου | φωνή
Σπύρος Μάνεσης | πιάνο
Λευτέρης Ανδριώτης | κρητική λύρα 

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020