Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί

Ψηφιακή Παράσταση: Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα

Έφηβοι (13 έως και 17 ετών), Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Πλανητάριο (Παιδί)
Πλανητάριο (Παιδί)
ψηφιακή παράσταση (Διάφορα)

Ψηφιακή Παράσταση: Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 40'

Σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με ορισμένους από τους πιο ακραίους πλανήτες και δορυφόρους του Ηλιακού μας Συστήματος, μας προσκαλεί το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου μέσα από την νέα ψηφιακή παράσταση "Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα".

Από την καυτή Αφροδίτη έως τον παγωμένο Πλούτωνα, από την γεμάτη ηφαίστεια Ιώ έως τον υπόγειο ωκεανό που κρύβει η παγωμένη επιφάνεια της Ευρώπης και από τις θάλασσες μεθανίου του Τιτάνα έως τα πέρατα της βαρυτικής+ "κυριαρχίας" του Ήλιου, η παράσταση "Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα" αναδεικνύει την θαυμαστή πολυπλοκότητα των παράξενων κόσμων που κρύβει το Ηλιακό μας Σύστημα.

Η επίσημη παρουσίαση της παράστασης θα γίνει την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, ενώ ειδικά για αυτήν την ημέρα ο Δρ. Μάνος Κιτσώνας, Διευθυντής του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, μας ετοιμάζει μία έκπληξη: ένα "ζωντανό" ταξίδι στο Ηλιακό μας Σύστημα, με την βοήθεια του εντυπωσιακού Προσομοιωτή του Πλανηταρίου!

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές (ώρες 18:30, 19:30).

Η ψηφιακή αυτή παράσταση θα ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου από τις 7 Οκτωβρίου 2015. Προτείνεται για παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω.

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
Κυριακή 15:30

Εισιτήρια

Το εισιτήριο για την παράσταση αυτή κοστίζει 6€ για τους ενήλικες και 4€ για τα παιδιά.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017