Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΜΥΚΟΝΟΣ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Emily Ludwig Shaffer έκθεση ''An Island Refrain''

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
τοιχογραφία (Εκθέσεις)

Emily Ludwig Shaffer έκθεση ''An Island Refrain''

0.0
Περιγραφή
Η πρώτη ατομική έκθεση της Emily Ludwig Shaffer στην Ελλάδα φιλοξενείται στον χώρο της γκαλερί και περιλαμβάνει ένα σύνολο νέων ζωγραφικών πινάκων που συνοδεύεται από ακρυλικά έργα σε χαρτί και μια μεγάλης κλίμακας τοιχογραφία.

Η έκθεση συνεχίζεται με το χαρακτηριστικό μοτίβο των "αρχι-γλυπτικών" μορφών της Shaffer, οι οποίες παρουσιάζονται σε σουρεαλιστικές συνθέσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, τα έργα της έκθεσης An Island Refrain συνδιαλέγονται με τις στρογγυλεμένες φόρμες και τη λιτή πολυτέλεια της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, που συγκροτεί το σκηνικό της έκθεσης, καθώς και με τον τρόπο με τον οποίο οι κυβικές μορφές της αποτελούν την επιτομή του όγκου που είναι ανόθευτος από στολίδια.

Η γυναικεία μορφή που χρησιμεύει ως κίονας, ως υποστύλωμα ή παραστάδα στον σκελετό ενός κτίσματος θεωρείται από ορισμένους ότι εκπορεύεται από την ιστορία των γυναικών των Καρυών, οι οποίες συμπαρατάχθηκαν με τους Πέρσες σε μια εξέγερση εναντίον των Ελλήνων και τιμωρήθηκαν με το να γίνουν σκλάβες, καταδικασμένες για πάντα στο σκληρό καθήκον να μεταφέρουν κυριολεκτικά το σπίτι τους πάνω στο κεφάλι και στους ώμους τους.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021