Φίλτρα Close Filters
ΚατηγορίαExpand categories
Κωμωδία
Κοινωνική
Περιπέτεια
Θρίλερ
Αισθηματική
Δραματική
Επιστημονική φαντασία
Παιδική
Κινούμενα σχέδια
Ιστορική
Σινεφίλ
Ντοκιμαντέρ
Άλλα
Κωμωδία
Κοινωνικό
Δράμα
Τραγωδία
Μουσική παράσταση
Διασκευή
Δραματοποιημένη λογοτεχνία
Σύγχρονο έργο
Κλασικό Έργο
Αρχαίο θέατρο
Bar theatre
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Συναυλίες - Live
Πασχαλινές μουσικές εκδηλώσεις
Κλασική μουσική - Όπερα
Parties
Μουσικές βραδιές
DJ sets
Μουσικές σκηνές
Άλλες μουσικές εκδηλώσεις
Πίστες
Παιδικές πασχαλινές εκδηλώσεις
Παιδική παράσταση
Κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών
Βρέφη (έως και 2 ετών)
Νήπια (3 έως και 5 ετών)
Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Έφηβοι (13 έως και 17 ετών)
Πασχαλινές εκδηλώσεις
Διαλεξεις - Σεμιναρια
Βιβλίο
Φύση - Οικολογία
Street events
Εκδηλώσεις για γονείς
Διαγωνισμοί
Δωρεάν σινεμά
Δωρεάν θέατρο
Δωρεάν μουσική
Δωρεάν χορός
Δωρεάν εκθέσεις
Δωρεάν παιδικές εκδηλώσεις
Δωρεάν άθληση
Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις
Μένουμε Σπίτι - Θέατρο
Μένουμε Σπίτι - Χορός
Μένουμε Σπίτι - Μουσική
Μένουμε Σπίτι - Εκθέσεις
Μένουμε Σπίτι - Παιδί
Μένουμε Σπίτι - Διάφορα
Μένουμε Σπίτι - Σινεμά
Ποδήλατο
ΗμερομηνίαExpand Dates
ΚατάστασηExpand Status
ΏραExpand Time
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΧΑΝΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης Nature Nature Nature Vol. 2

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
φωτογραφία (Εκθέσεις)

Ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης Nature Nature Nature Vol. 2

0.0
Περιγραφή
Η Αίθουσα Τέχνης Match More σε συνεργασία με την Dream Idea Machine Art View, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων Ελαιουργείον και το εικαστικό πρόγραμμα ΧΑΝΙaRT-2023 παρουσιάζουν την έκθεση σύγχρονης τέχνης "Nature Nature Nature Vol.2"  στην Αίθουσα Τέχνης Match More και στην Match More Underground Gallery, Δημοκρατίας 351, Πλατανιάς, Χανιά.

Επιμέλεια: Έφη Μιχάλαρου.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Στέλλα Αγγελάκη, Louise Ashbrooke, Ειρήνη Βαζούκου, Ανδρέας Βάης, Ellen Weijers, Αριάδνη Βιτάσταλη, Μαγδαληνή Βογιατζή, Γρηγορία Βρυττιά, Judith Watson, Μαρία Γενιτσαρίου, Αλεξάνδρα Δαμιράλη, Ελισάβετ Διονυσοπούλου, Χριστόφορος Δουλγέρης, Ανδρέας Ζυμβραγός, Itsmi, Αντιγόνη Καββαθά, Νίκος Καμπιανάκης, Μαριγώ Κάσση, Νίκος Κατερουδάκης, Μαρία Κελαϊδή, Κατερίνα Κοκκινάκη, Βασιλική Κοσκινιώτου, Γιώργης Κουνάλης, Μυρσίνη Κουτλή, Δημήτρης Κυριάκος, Σοφία Κυριακού, Δημήτρης Λεμπέσης, Κοσμάς Λιλικάκης, Janet Liodaki, Karl-Heinz Loof, Francois L’Hotel, Γιάννης Λουράκης, Μαθιός Μακαρώνας, Sue Macfarlane, Ελένη Μανωλαράκη, Στέφανος Μαρκάκης, Γιάννης Π. Μαρκαντωνάκης, Εριέττα Μαρκαντωνάτου, Μαρία Μιχελογιάννη, Γιάννης Μονογυιός, Evi Baloo, Νίκος Μπασιάς, Στεφανία Μπρέγιαννη, Νικόλας Μπλιάτκας, Λαμπρινή Μποβιάτσου, Ισμήνη Μπονάτσου, Ρένα Μπραουδάκη, Άγγελος Παναγιωτίδης, Αντωνία Παπατζανάκη, Αναστασία Πετράκη, Βασίλης Πολυχρονιάδης, Γιώργος Πρίνος, Tiffany Riley, Χρυσούλα Σκεπετζή, Xin Song, Κώστας Σπανάκης, Μαρία Σταμάτη, Rena Stollenwerk, Κωνσταντίνος Σαπανάς, Γιάννης Σταθάτος, Δήμητρα Σταυρινίδου, Γιώργος Τζεγιαννάκης, Stella Johnson, Κατερίνα Τσεμπελή, Konstantin Fischer, Αντώνης Φραντζεσκάκης, Μανούσος Χαλκιαδάκης, Πέπη Χατζηδάκη και Αγνή Χρονοπούλου.

Με την ρήση του Αναξαγόρα κατά νου ότι: "Η φύση δεν γνωρίζει εξαφάνιση αλλά μόνο μεταμόρφωση!" σε μία πραγματικά δύσκολη εποχή, όπου η φύση και το περιβάλλον βάλλονται από την ανθρώπινη απληστία και την κλιματική αλλαγή, η έκθεση υπογραμμίζει την αναγκαιότητα της ενδοσκόπησης. Βασικό συστατικό στοιχείο της ζωής, αλλά και της Ελληνικής Φύσης, είναι το νερό, που το συναντάμε σε πολλές μορφές κυριαρχώντας στη νησιωτική μας χώρα. Στην Κρήτη, που περιβάλλεται από νερό και που τα δέντρα πολλές φορές τελειώνουν στην ακτογραμμή, επισφραγίζεται η ρήση "Επιστροφή στη Φύση" του Ζαν Ζακ Ρουσσώ, που είναι πιο αναγκαία από ποτέ για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η κριτικός τέχνης και επιμελήτρια της έκθεσης Έφη Μιχάλαρου σημειώνει μεταξύ άλλων: " [...] Με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής που του αρμόζει, με σεβασμό και αγάπη στη φύση και την ευτυχία που απορρέει από την εναρμόνισή μας με αυτή, εξήντα εννιά σύγχρονοι καλλιτέχνες, δημιουργούν έργα με διαφορετικά εκφραστικά μέσα: σχέδιο, ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, εγκαταστάσεις, με στόχο να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα, να ορθώσουν τη φωνή τους και να μεταφέρουν μία σειρά από μηνύματα για την αλόγιστη χρήση των φυσικών πόρων, την καταστροφή και την κλιματική αλλαγή, αποτυπώνοντας κάποιες φορές την ωραιότητα του τοπίου, ως υπενθύμιση αυτού που σήμερα υπάρχει και που σύντομα μπορεί να εξαφανιστεί [...]".

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα σχεδίου, ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής, κατασκευών, φωτογραφίας και εγκαταστάσεων.

Opening:  Σάββατο 8 Ιουλίου 2022, στις 20:30
Χώρος: Αίθουσα Τέχνης Match More και στην Match More Underground Gallery, Δημοκρατίας 351, Πλατανιάς, Χανιά.

Το σύμπλεγμα Πολιτισμού και Αναψυχής Match More δημιουργήθηκε το 2016 σε ένα σύγχρονο κτίριο τριών επιπέδων στον Πλατανιά Χανίων. Αποτελείται από την Match More Art Gallery, την Match More Underground Gallery και το Match More Restaurant. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (7)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια


    Δεν υπάρχουν σχόλια
    Γράψτε το σχόλιό σας
    filters Φίλτρα
    Close slideshow
    Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
    ©ART&LIFE 2025
    art&life logo
    April
    SunMonTueWedThuFriSat
    303112345678910111213141516171819202122232425262728293012345678910
    April
    SunMonTueWedThuFriSat
    303112345678910111213141516171819202122232425262728293012345678910