Μία ξεχωριστή παράσταση - αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου κάνει πανελλαδική πρεμιέρα στη θεατρική σκηνή του Royal Theater στην Πάτρα στις 14 Ιουνίου.
Ο τίτλος; "Έχω ένα μυστικό", που δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από ένα μοναδικό αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, των ανθρώπων που έβαλαν τη δική τους υπογραφή στα κινηματογραφικά και θεατρικά πράγματα της χώρας και μεγάλωσαν γενιές και γενιές.
Ένα ονειρικό ταξίδι με τραγούδια όπως: "Καροτσέρη", "Έχω ένα μυστικό", "Σήκω χόρεψε συρτάκι", "Μάτια βουρκωμένα" και 25 ακόμα μεγάλες επιτυχίες της εποχής, τα οποία το κοινό θα απολαύσει ζωντανά, ενώ στην οθόνη θα προβάλλονται σκηνές από τις ταινίες.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα παίζει ζωντανά επί σκηνής πιάνο - συνθεσάιζερ και έχει την ευθύνη της επιλογής των τραγουδιών.
Μαζί του η ερμηνεύτρια
Μελίνα Ασλανίδου.
Επί σκηνής θα βρεθούν επίσης, ο κιθαρίστας Μιχάλης Σορβίνος, η σοπράνο Άννα Μορφίδου και ο Γιώργος Γερωνυμάκης.
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Μαγδαληνός.
Δεν υπάρχουν σχόλια