Περιγραφή
"Μέρες Σκαγιοπουλείου"
Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών ανοίγει την "αυλαία"
Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2017, διοργανώνοντας διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο "Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης".
Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, το Μουσικό Εργαστήρι του Συνδέσμου, με τη συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού συνόλου "Αντηχώ" θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση "Μεσόγειος …θάλασσα ειρήνης", με τραγούδια των λαών της Μεσογείου, σπουδαίων συνθετών και ερμηνευτών, όπως Z. Livaveli, Ζ. Μουστακή, Γ. Μαρκόπουλου, E. Piaf, Μ. Θεοδωράκη, L. Liach κ.ά. οι οποίοι τόνισαν με το έργο τους την ανάγκη για παγκόσμια ειρήνη και συμφιλίωση των λαών της Μεσογείου.
Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνουν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου, καθώς και το μουσικό σχήμα Belle Epoque.
Το μήνυμα που στέλνει ο Παμμικρασιατικός μέσα από τις διήμερες εκδηλώσεις είναι "Παλεύουμε για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φτώχεια και προσφυγιά χωρίς ιμπεριαλιστικούς πολέμους".
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2017.
Δεν υπάρχουν σχόλια