Το καλοκαιρινό μπαρ – εστιατόριο του Royal, ανοίγει την Παρασκευή 2 Ιουνίου και θα μας περιμένει από Τρίτη έως και Σάββατο, κάθε εβδομάδα, όλο το καλοκαίρι.
Μουσική έκπληξη για να ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές βραδιές μας, την Παρασκευή 2 Ιουνίου, η ερμηνεύτρια
Ζωή Παπαδοπούλου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα και αμεσότητα, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Μαζί της, στην κιθάρα και στις ενορχηστρώσεις, ο εξαιρετικός Παντελής Ντζιάλας.
Το Σάββατο 3 Ιουνίου, ακολουθεί η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου, η οποία μετά τις πρόσφατες δισκογραφικές συνεργασίες της με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τους δημιουργούς του συγκροτήματος "ΜΠΛΕ", επανέρχεται μουσικά με ένα πρόγραμμα δυναμικό και άκρως ερωτικό. Μαζί της, στα πλήκτρα ο Μάριος Δημητρόπουλος και στα τύμπανα ο Μιχάλης Βεϊτης.
Δεν υπάρχουν σχόλια