Ο
Φοίβος Δεληβοριάς στις 28 Ιουλίου εμφανίζεται στο Κηποθέατρο Αυριακού, στη Ζάκυνθο. Κατεβαίνει απ’ την "Ταράτσα" στον "ακάλυπτο" των τραγουδιών του: στην πάντα εξομολογητική κι εκτεθειμένη προσωπική του δισκογραφία, έχοντας στο πλευρό του τους σπουδαίους και διαρκώς "αλλιώτικους" μόνιμους συνεργάτες του: τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κωστή Χριστοδούλου, τον Κώστα Παντέλη, τον Γιοέλ Σότο και τον Χρήστο Λαϊνά.
Καλεί τους φίλους του σε μιαν αναδρομή απ’ το 1989 ως το 2024, από τα πρώτα του demo ως το πιο πρόσφατο ΑΝΙΜΕ, για να χαζέψουν όλοι μαζί την Ιστορία και την Ζωή που συνεχώς βυθίζεται μες στον Καθρέφτη. Και να τον σπάσουνε με μια γιορτή, ένα συναυλιακό πάρτι για το πείσμα, την τρέλα και τον έρωτα που οδηγεί κάθε φορά σ’ ένα καινούργιο τραγούδι.
Τη συναυλία ανοίγει ένας από τους αγαπημένους δημιουργούς του Φοίβου τα τελευταία χρόνια, "Το Παιδί Τραύμα", από τις πιο ιδιαίτερες παρουσίες στο σύγχρονο τραγούδι και με μια νέα Ιστορία που ανυπομονούμε να γραφτεί.
Συντελεστές:
Δημήτρης Κοντός - Τύμπανα
Κωστής Χριστοδούλου - Πλήκτρα
Σταμάτης Σταματάκης – Μπάσο
Χρήστος Λαϊνάς- Κιθάρες, synth
Ηχολήπτης: Γιάννης Πετρόλιας
Ηχολήπτης σκηνής: Νίκος Κόλλιας
Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής
Δεν υπάρχουν σχόλια