Ο
Στέφανος Κορκολής ανεβαίνει στη σκηνή του Λόφου για να διηγηθεί με νότες τις δικές του Mουσικές Iστορίες, έχοντας στο πλευρό του μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, τη Σοφία Μανουσάκη: τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσε, τραγούδια που έγραψε για άλλους ερμηνευτές, τραγούδια που ενορχήστρωσε ή διασκεύασε, αλλά και τραγούδια που απλά αγάπησε.
Ένα μουσικό οδοιπορικό με σταθμούς τις δικές του κορυφαίες δημιουργίες, τα διαμάντια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Λοϊζος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.α., αλλά και διάσημες επιτυχίες από τη διεθνή pop, rock, blues, jazz και ethnic σκηνή.
Αναδεικνύοντας τις εκλεκτικές συγγένειες ανάμεσα στα μουσικά ακούσματα όπως για παράδειγμα ανάμεσα στο "Hit the road Jack" του Ray Charles και το "Libertango" του Astor Piazzolla και τα δικά μας έντεχνα και λαϊκά ακούσματα, οι Μουσικές Ιστορίες του Στέφανου Κορκολή επιχειρούν να ενώσουν ακροατές και μουσικούς μέσα από τις απρόσμενες μουσικές εναλλαγές τους και τον αυτοσχεδιαστικό τους χαρακτήρα.
Σοφία Μανουσάκη | τραγούδι
Κωστής Πυρένης | κιθάρες, τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος | σαξόφωνο, φλάουτο
Ρόλη Γιαμοπούλου | τύμπανα, κρουστά
Βίκτωρ Κουλούμπης | μπάσο
Στέφανος Κορκολής | πιάνο, τραγούδι, ενορχηστρώσεις, διασκευές
Στα πλαίσια του ''Sani Festival '21''.