Οι
Locomondo γιορτάζουν είκοσι ένα χρόνια συναυλιών και συνεχίζουν να το γιορτάζουν -χειμώνα ή καλοκαίρι- στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Η μεγάλη μουσική παρέα των reggae, ska και latin ρυθμών έχει κερδίσει -πλέον- τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων– εδώ και χρόνια παντού, αφού "κρύο δεν κάνει στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ", στίχος που δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο ούτε το κοινό στις συναυλίες στην Ευρώπη!
Oι
Locomondo, ένα από τα πιο γνωστά, νεανικά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα, έρχεται να χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτι.
Με μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι
Locomondo καταφέρνουν να ξεσηκώνουν τα κοινά όλων των ηλικιών και να μας ενώνουν όλους σε μια μεγάλη παρέα ατελείωτου χορού.
Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πώς να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό με τους "ανεβαστικούς" ρυθμούς και με τα αγαπημένα τραγούδια τους, όπως "Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα", "Μαγικό χαλί", "80’s" και " rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, onedrop".
Οι
Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – Φωνή, κιθάρα
Γιάννης Βαρνάβας – Κιθάρα, φωνή
Σταμάτης Γούλας – Πλήκτρα, sampler, φωνή
Σπύρος Μπεσδέκης – Μπάσο
Στρατής – Άγγελος Σούντρης- Τύμπανα
Χρήστος Καλαιτζόπουλος-Ακορντεόν, τραγούδι
Τα πνευστά των
Locomondo είναι οι:
Χρήστος Σπηλιόπουλος – Τρομπόνι, φων
Νίκος "Tattoo" Βλάχος – Τρομπέτα, φωνή
Ηχολήπτες: Θανάσης Ταμπάκης, Γιώργος Φραγκέλης
Φωτιστής: Κώστας Μαργκάς
Guest:
Αθανάσιος Τσακιλτζίδης – Σαξόφωνο
Παναγιώτης Καπετανάκης – Τρομπέτα
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:15
Δεν υπάρχουν σχόλια