Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, στον Τόπο Τεχνών "Χώρα" αποχαιρετάμε αυτό το παράξενο καλοκαίρι παρέα με τον Rous και την κιθάρα του ενώ λίγο πριν θα έχουμε απολαύσει βραβευμένες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει ξανά στη "Χώρα" και μας φέρνει τις βραβευμένες ταινίες του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος μέσα από ένα "μακρύ ταξίδι" επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το "μικρό".
Αμέσως μετά την προβολή των ταινιών, ο
Γιώργος Ρους με συνοδό την κιθάρα του θα μας χαρίσει μουσικές εκπλήξεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου 2021:
Ώρα 21.00:
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει… στη "Χώρα".
Δεύτερη μέρα προβολών των βραβευμένων ταινιών του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος του σημαντικότερου φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Ελλάδας.
Θα απολαύσουμε ταινίες από πολυβραβευμένους σκηνοθέτες σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ, με δημοφιλείς Έλληνες πρωταγωνιστές. Περισσότερα για τις προβολές του Φεστιβάλ Δράμας εδώ.
Ώρα 22.00:
Συναυλία Rous
"Είναι παράξενο το καλοκαίρι"
(όπως κρατιόμαστε σφιχτά από το χέρι)
Ο
Γιώργος Ρους ετοιμάζει σακίδιο για ένα καλοκαίρι που δεν θα μοιάσει ξανά με κανένα άλλο. Όπως εκείνο πριν 12 χρόνια, που ξεκινώντας με μια κιθάρα στην πλάτη, μοιράζονταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνία της Ελλάδας.
Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία "Εξαιρέσεις". Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος.
Ο
Γιώργος Ρους ταξιδεύει φέτος με συνοδό την κιθάρα του μέσα στο "παράξενο καλοκαίρι", έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις, και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή!
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Οίτης 2021.