Και φέτος τις γιορτές, στον Τόπο Τεχνών "Χώρα" στα Λελέικα Υπάτης μας υποδέχονται με πολλές εκδηλώσεις για όλες και όλους! Συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, κουκλοθέατρα, εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες που θα δώσουν σε μικρούς και μεγάλους ακόμα περισσότερους λόγους να ανυπομονούν για τις γιορτές!
Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, το δίδυμο
Λευτέρης Ελευθερίου –
Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος έρχεται με την μουσική παράσταση "Μουσική, Πρόζα και Γέλιο"!
Ο
Λευτέρης Ελευθερίου αγαπημένος ηθοποιός και περφόρμερ, "ο άνθρωπός με τα χίλια πρόσωπα" και ο
Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ταλαντούχος τραγουδοποιός, "ο άνθρωπος- ορχήστρα", υπόσχονται να σας ξεναγήσουν με το γνωστό ανορθόδοξο τρόπο τους σε αγαπημένες τους, στιγμές της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής.
2 ώρες μουσική, show, γέλιο, με το ιδιαίτερο και πληθωρικό χιούμορ τους μας ξανασυστήνουν πρόσωπα και μουσικές του χθες και του σήμερα, διηγούνται, σχολιάζουν, σατιρίζουν και αυτοσαρκάζονται.
Μέσα από τη δική τους ματιά τραγούδι και πρόζα, ροκ και ρέγκε, γέλιο και κλάμα, κιθάρα και βιολιά, νοσταλγία και γκάζια όλα βρίσκουν το δρόμο τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια