Περιγραφή
Η Νατάσα Γκοβεδάρου, εικαστικός, curator και ιδιοκτήτρια της Govedarou Art Gallery, διοργανώνει την ομαδική έκθεση 4 th ArtExpo:"Opportunity4all"στο χώρο της γκαλερί σε συνδιοργάνωση με το κέντρο Α.με.Α "Ο Σωτήρ".
Φέτος θα είναι η τέταρτη χρονιά της έκθεσης που θα κρατήσει για περίπου ένα μήνα την περίοδο των γιορτών και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα δοθεί για την ενίσχυση του κέντρου Α.με.Α "Ο Σωτήρ".
Το Κέντρο Α.με.Α "Ο ΣΩΤΗΡ", σήμερα, εξυπηρετεί και εκπαιδεύει σε καθημερινή βάση περισσότερα από 200 άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα, με νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down, αυτισμό και άλλες νοητικές αναπηρίες, διατηρώντας δομές εκπαίδευσης, περίθαλψης, σίτισης και διαμονής των ωφελουμένων σε στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης.
Συμμετέχοντες εικαστικοί:
John Abbott, Nana Winter-Γεωργιάδου, Βαξεβανέλλη Έφη, Βιλδιρίδου Άννα, Γαλανοπούλου Αγαθή, Γεράκη Βικτωρία, Γερούκη Ζωή, Γεωργούλας Αντώνης, Γιαρεντζίδης Βασίλης, Γκοβεδάρου Νατάσα, Ζαχαρούδης Στέλιος, Καλουπτσίδης Γιώργος, Καπετάνος Γιώργος, Καρακίτσου Μένη, Κοντζαμάνη Κέλλυ, Κουζούνη Μίνα, Λασηθιωτάκη Μαρία, Μιχαηλίδου Νίνα, "ORAMA bykentroameasotir", Παγώνης Βαγγέλης, Σαρησάββα Κατερίνα, Σαρρή Βιβέτα, Τόπη Ευθυμία(ΕΜΜΑ), Φυτοζιάδης Χάρης
Διάρκεια: 14 Δεκεμβρίου 2023 έως 5 Ιανουαρίου 2024
Εγκαίνια: Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 18:30 – 21.00
Xώρος: Govedarou Art Gallery Γ.Παπανδρέου 5 (πρώην Ανθέων), στάση Γεωργίου
Συνδιοργάνωση: κέντρο Α.με.Α "Ο Σωτήρ"
Επιμέλεια έκθεσης: Νατάσα Γκοβεδάρου
Δεν υπάρχουν σχόλια