Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εγγραφές στα Χειμερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του ΚΘΒΕ (Β΄ περίοδος)

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εγγραφές στα Χειμερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του ΚΘΒΕ (Β΄ περίοδος)

0.0
Περιγραφή
Συνεχίζει δυναμικά και τη Β΄ χειμερινή περίοδο η ομάδα των Καλλιτεχνικών Εργαστήριων του ΚΘΒΕ, να μας ταξιδεύει στον κόσμος της δημιουργίας, της έκφρασης και της φαντασίας, με όχημα την τέχνη του του θεάτρου.

Με τμήματα για παιδιά από 3 ετών, για έφηβους και για ενήλικες, οι εγγραφές για τη Β’ περίοδο (Φεβρουάριος έως τέλη Μάϊου) ξεκινούν την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.

Στόχος των εργαστηρίων μας είναι η ενθάρρυνση της ελεύθερης έκφρασης των παιδιών, καθώς και η ανάπτυξη της φαντασίας, μέσα από ειδικά σχεδιασμένο ασκησιολόγιο, που ανταποκρίνεται στην ηλικιακή ομάδα κάθε εργαστηρίου, προσαρμοσμένο στη ιδιαίτερη θεματική, που εισάγει θεατρικούς κώδικες, αφουγκράζεται τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους νέους και εστιάζει σε ερεθίσματα, τα οποία ενθαρρύνουν τα παιδιά να δρουν ως "ενεργοί πολίτες", με ενδιαφέρον για τις κοινωνικές προεκτάσεις της καλλιτεχνικής δημιουργίας. 

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Κωνσταντίνα Ματζίρη, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 2315.200029.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo