"Των φίλων τα σπίτια" είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Ελένης Τσαλιγοπούλου και ταυτόχρονα ο τίτλος των παραστάσεών της σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.
Το νέο αυτό άλμπουμ ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε η
Ελένη Τσαλιγοπούλου με αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους.
Αυτά τα τραγούδια που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί αλλά και τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο, καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες της θα παρουσιάσουν η
Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique.
Boğaz Musique:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρες
Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες
Απόστολος Τσαρδάκας - κανονάκι, τζουράς
Άκης Κατσουπάκης - πιάνο, synth
Αλέκος Σπανίδης - τύμπανα
Αργύρης Διαμαντής - κρουστά
Τάκης Σπυρόπουλος - ηχοληψία
Νεκταρία Εμμανουηλίδου - φωτισμοί
Τάσος Βρεττός - φωτογραφίες
Άντα Χαλαμπαρδάκη - artwork
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια