Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Hanne Moth εικαστική έκθεση "100 Σχέδια - 100 Χρόνια Μνήμης"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Εικαστικά (Εκθέσεις)

Hanne Moth εικαστική έκθεση "100 Σχέδια - 100 Χρόνια Μνήμης"

0.0
Περιγραφή
Την έκθεση "100 Σχέδια - 100 Χρόνια Μνήμης", που παράλληλα με τον επετειακό χαρακτήρα της έχει κι ένα έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, παρουσιάζουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Αντιδημαρχία Διαδημοτικής Συνεργασίας και Απόδημου Ελληνισμού και η Δημοτική Πινακοθήκη σε συνεργασία με τη Δανή καλλιτέχνιδα Hanne Moth.

Η έκθεση, που εντάσσεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, θα φιλοξενηθεί στο φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου, από τις 4 έως τις 25 Νοεμβρίου. Τα εγκαίνιά της θα γίνουν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα.

Τα εικαστικά έργα που φέρουν την υπογραφή της Hanne Moth αποτυπώνουν μνήμες από τη Μικρά Ασία πριν το 1922, μνήμες από τη Μικρασιατική Καταστροφή αλλά και από την υποδοχή και την ενσωμάτωση των προσφύγων στον ελλαδικό χώρο. Όλα τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν για τη στήριξη του Δημοτικού Βρεφοκομείου "Άγιος Στυλιανός". Η αγορά και η κατοχύρωση των έργων γίνεται με την κατάθεση του αντιτίμου στον τραπεζικό λογαριασμό του βρεφοκομείου με τον τίτλο "Στήριξη Βρεφοκομείου με αριθμό έργου Χ".

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2025
art&life logo