Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει το νέο δίσκο του «Χαίρε θάλασσά μου» στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης») το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, ώρα 9.00 μμ.
«Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία αλλά πλάι Της, «κρυμμένο μυστικό», υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ' αυτές τις δύο «γυναίκες», λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτές τις βραδιές» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες αλλά πάντα αγαπημένες μουσικές στιγμές του.
Στη συναυλία, μαζί τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα εμφανιστούν οι Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο), Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», και ο Σπύρος Λάμπρου με την Παιδική και τη Μικτή Χορωδία του.
Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη». Η «Φιλοθέη» ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.
Τιμές εισιτηρίων: 22€, φοιτητικό-ΑΜΕΑ 15€
Προπώληση έως 17/11: 18€
Ομαδικά εισιτήρια με έκπτωση 55%, στα 10€, για παρέες άνω των 15 ατόμων, με ένα τηλεφώνημα στο 211 1198900. Παράλληλα, τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο.
Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Ianos και Public, το ticketservices.gr και το 210 7234567. Την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται εισιτήρια στο «Ι. Βελλίδης» από τις 10 πμ.
Δεν υπάρχουν σχόλια