Διάρκεια: 50'
Μια γυναίκα σε μεγάλη σύγχυση. Παράφορα ερωτευμένη με τον άντρα της, παράβλεπε τα σημάδια, δικαιολογούσε ύποπτες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να αργήσει πολύ να καταλάβει ποιος ήταν στην πραγματικότητα αυτός που παντρεύτηκε.
Λίγα λόγια για την "ΘΗΛΙΑ"
Τρεις γυναίκες , τρεις ιστορίες, τρεις δολοφονίες, ένας στόχος…ο σύζυγος!
Τρεις μονόλογοι για την έμφυλη βία που πλέκονται από το ίδιο νήμα και δένονται πάνω στην ίδια κατάληξη. Τρεις γυναίκες τόσο διαφορετικές μα οι εμπειρίες τους συγκλίνουν, σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η κακοποίηση κάθε μορφής. Καταφέρνουν να σταθούν στα πόδια τους για πρώτη φορά, επί σκηνής, μαρτυρούν την ζωή τους και φωτίζουν μπρος στα έκπληκτα μάτια μας τις μαύρες σκιές της. Μοιράζονται τις βαθύτερες σκέψεις τους και ζητούν δικαίωση.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Αθηνά Τσικνιά
Κείμενα & μουσική: Χάρις Μέγα
Σκηνικά-κοστούμια: Μαγδαληνή Γιωτάκη
Σχεδιασμός φωτισμών: Βαγγέλης Νέτης – Αθηνά Τσικνιά
Κατασκευή σκηνικού: Άκης Μάστακας
Κατασκευή κοστουμιού: Φόνη Βραζέλη
Φωτογραφίες: Δημήτρης Ράδης
Σχεδιασμός αφίσας: Μιχάλης Ρέκατας
video promo: Κωστής Εμμανουηλίδης
Ερμηνεία: Στέλλα Κατσαρού
Συμμετέχει η Δέσποινα Ναυρόζογλου
Η παράσταση απευθύνεται σε άτομα άνω των 15 ετών
Στο πλαίσιο της Τριλογίας "Θηλιά" στο θέατρο Actina.
Μέτρα Covid-19:
Για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, που πρέπει να εφαρμόζονται στο χώρο, παρακαλούμε επισκεφτείτε το
covid19.gov.gr. Επίσης λόγω των συνθηκών, προτείνουμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.