Το Θέατρο Πορεία, που σε λίγο κλείνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, προσφέρει στο κοινό, τη δυνατότητα να παρακολουθήσει διαδικτυακά & χωρίς αντίτιμο, τις πλέον σημαντικές παραγωγές του.
• Τρεις Αδερφές του Αντόν Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, 2016
- Α Κύκλος: Κυριακή 29/3 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)
- Β Κύκλος: Κυριακή 12/4 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)
Ο Αντόν Τσέχωφ έγραψε τις Τρεις αδερφές -ένα έργο για την προσδοκία- το 1901, στο γύρισμα του 20ού αιώνα. Ο ίδιος ο συγγραφέας χαρακτηρίζει το έργο του "κωμωδία" και τους χαρακτήρες του "μπουφόνους", καθώς φέρνει κάθε έναν από αυτούς, κάθε τους ελπίδα, κάθε τους αγωνία, αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, όπως αυτή σμιλεύεται αμείλικτα από τον χρόνο.
Τα τέσσερα παιδιά ενός μορφωμένου στρατιωτικού, οι τρεις κόρες του και ο μοναχογιός του, "ξεμένουν" μετά τον θάνατό του στον τόπο της τελευταίας του μετάθεσης, σε μια απομακρυσμένη και μονότονη πόλη της ρωσικής επαρχίας. Ο στενός πυρήνας της οικογένειας και των στρατιωτικών φίλων τους λειτουργεί ως μια "νησίδα πολιτισμού" για τα αδέλφια και διατηρεί ζωντανή την ελπίδα της επιστροφής στην ιδανική πόλη των παιδικών του χρόνων, τη Μόσχα. Ωστόσο, η μικρή, ιδιότυπη κοινότητά τους φυλλορροεί μέσα στον χρόνο και την πραγματικότητα συμπαρασύροντας κάθε προσδοκία.
Συντελεστές:
Απόδοση - Δραματουργία:
Δημήτρης ΤάρλοουΣκηνοθεσία:
Δημήτρης ΤάρλοουΣυνεργάτις Δραματουργός: Έρι Κύργια
Σκηνικά - Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου
Μουσική: Άγγελος Τριανταφύλλου
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Κίνηση: Κορίνα Κόκκαλη
Βοηθοί σκηνοθέτη: Δήμητρα Κουτσοκώστα, Ελένη Μιχαηλίδου, Λίνα Σταυροπούλου
Βοηθοί σκηνογράφου: Τίνα Τζόκα, Νόρα Δεληδήμου
Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου
Διανομή:
Πρόζοροφ Ανδρέας:
Λαέρτης ΜαλκότσηςΝαταλία: Μαριάννα Δημητρίου
Όλγα:
Αλεξάνδρα ΑϊδίνηΜαρία:
Ιωάννα ΠαππάΕιρήνη:
Λένα ΠαπαληγούραΚουλίγκιν Θόδωρος:
Κώστας ΚορωναίοςΒερσίνιν Αλέξανδρος:
Γιάννης ΝταλιάνηςΤούζενμπαχ:
Παντελής ΔεντάκηςΣολιόνι: Δημήτρης Μπίτος
Τσεμπουτίκιν: Γιώργος Μπινιάρης
Φεντότικ:
Πάρις ΘωμόπουλοςΡοντέ: Σπύρος Μοσχωνάς
Φεραπόντ: Χάρης Τσιτσάκης
Ανφίσα: Μαριέττα Σγουρδαίου
Διάρκεια: 180 λεπτά, με διάλειμμα
Δείτε την παράσταση
εδώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια