Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

4th Athens Tattoo Expo - 1st Athens Barber Expo

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

4th Athens Tattoo Expo - 1st Athens Barber Expo

0.0
Περιγραφή
Η Αθήνα υποδέχεται για ακόμα μία χρονιά το Athens Tattoo Expo. 

Στις 08, 09 και 10 Νοεμβρίου όλοι οι λάτρεις του tattoo και της art αισθητικής δίνουν ραντεβού για ακόμα μια χρονιά στο premium tattoo event της πόλης, το Athens Tattoo Expo.

Το 4ο σε σειρά Athens Tattoo Expo που πραγματοποιείται στις 08, 09 και 10 Νοεμβρίου, έρχεται για να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην ελληνική κοινότητα των tattoo artists να αναδείξουν τη δουλειά και την τέχνη τους. Στην τριήμερη έκθεση που είναι αφιερωμένη στην τέχνη των tattoo παίρνουν μέρος 140 από τους καλύτερους tattoo artists της χώρας.

To Athens Tattoo Expo αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά events της χώρας, προσελκύοντας καλλιτέχνες και δημιουργούς από ολόκληρο τον κόσμο. Αναδεικνύεται ως ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά επίκεντρα - με τους λάτρεις της δερματοστιξίας αλλά και εκπροσώπους όλων των τεχνών να συναντιούνται σε ένα premium art event της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα, όχι μόνο να δει τους καλύτερους tattoo artists σε δράση αλλά και να απολαύσει ξεχωριστά dj sets, live acts, graffiti & skate shows αλλά και το πρώτο ελληνικό barber show!

Στο πλαίσιο του 4ου Athens Tattoo Expo παρουσιάζεται το πρώτο ελληνικό barber show για τους fans του barbering και της ανδρικής περιποίησης. Tα τελευταία χρόνια, η παραδοσιακή τέχνη του barbering έχει έρθει σε πρώτη γραμμή έχοντας αποκτήσει πιστούς fan στην Ελλάδα. 12 από τα πιο γνωστά Barber Shops της πόλης δίνουν το ραντεβού τους στην τριήμερη έκθεση του Athens Tattoo Expo όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την τέχνη και την κουλτούρα πίσω από τη δουλειά τους. Το πρώτο Barber Expo στην Ελλάδα θα πλαισιώσουν διαγωνισμοί αλλά και σεμινάρια από διεθνούς φήμης barbers.

Η διοργάνωση του Athens Tattoo Expo είναι μια πρωτοβουλία της ομάδας του Athens International Tattoo Convention, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα Tattoo συνέδρια στην Ευρώπη. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Από 10€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020