Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Περφόρμανς (Θέατρο)

5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510

0.0
Περιγραφή
Το Θέατρο 2510, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510 το οποίο επιστρέφει για 5η συνεχομένη χρονιά, από τις 11 έως τις 22 Ιουνίου με μια σύμπραξη καλλιτεχνών στην ιστορική περιοχή των Εξαρχείων.

Για 12 συνεχόμενες μέρες, η τέχνη θα πρωταγωνιστεί στην περιοχή, με 38 μοναδικές παραστάσεις. Θεατρικές Ομάδες, Μusical, Μονόλογοι,Ομάδες Improv, Performance, Χορός, Καραγκιόζης, αλλά και βραδιές με ζωντανή μουσική, δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει νέους καλλιτέχνες και να επιλέξει κάθε μέρα τουλάχιστον μια διαφορετική παράσταση σε ένα φεστιβάλ που προάγει την τέχνη και τη δημιουργικότητα.

Για πρώτη φορά, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους παραστάσεις και να γίνουν μέλη της κριτικής επιτροπής. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό που θα αναδείξει την ομάδα που θα κερδίσει το Α' Βραβείο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα διεξαχθούν δωρεάν μαθήματα Yoga και δημιουργικής έκφρασης μέσω της τέχνης, από καθηγητές του Χώρου 2510 καθώς και Bazaar χειροποίητων ειδών δώρου, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν μοναδικά δημιουργήματα. Το Φεστιβάλ στεγάζεται στον συνεργατικό πολιτιστικό Χώρο 2510, όπου λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια το Θέατρο 2510.

Σημείωση: Το ωρολόγιο πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ενδεικτικό. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και πληροφορίες για το φεστιβάλ εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (13)

Εισιτήρια

8€ Ενιαίο
Για 2 παραστάσεις: 13€
Για 3 παραστάσεις: 18€ 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo