Μια μουσική παράσταση που διοργανώνει την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών 2018. Την μουσική παράσταση θα μας παρουσιάσουν οι δύο καλλιτέχνιδες, η Αναστασία Μουτσάτσου και η
Γιώτα Νέγκα, στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο την Πέμπτη στις 8 του Μάρτη και ώρα 21:00.
Η σθεναρή τους, διαφωνία εξελίσσεται στην διάρκεια των συναντήσεων τους, για το στήσιμο αυτής της παράστασης- παρόλο που συνεργάζονται πρώτη φορά και θα πρεπε να κρατούν και λίγο τα προσχήματα - μιας και οι απόψεις τους διαφέρουν για το αν τα τραγούδια πρέπει να παροτρύνουν το γυναικείο φύλο στην υποταγή προς το ανδρικό, αν πρέπει να προάγουν την ισότητα, μέρα που είναι, η αν τραγουδάμε ότι μας κάνει κέφι και "τσιμέντο να γίνει".
Στο τελευταίο συμφωνούν και οι μουσικοί, Γιώργος και Μαρίνα Τσοκάνη (πιάνα και πολλά πλήκτρα) και ο Νίκος Κατσίκης, μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, λαγούτο και ότι έχει χορδές γενικώς.
Ώρα προσέλευσης: 20:30