Η ηθική των νυχτερινών μαγαζιών και των κέντρων διασκέδασης συχνά επιτάσσει συγκεκριμένα μουσικά είδη ανά βραδιά και ανά πρόγραμμα, όπως λαϊκά, έντεχνα, ρεμπέτικα και ροκ. Ωστόσο, είναι ανήθικο να συνδυάζονται διαφορετικά είδη τραγουδιών σε ένα μουσικό πρόγραμμα; Τι είναι τελικά ηθικό και τι ανήθικο σε μια εποχή όπου οι έννοιες μεταστρέφονται συνεχώς; Μήπως ο έρωτας αρχίζει να θεωρείται τοξικό ή ανώριμο συναίσθημα; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα διερευνηθούν σε αυτές τις δύο μουσικές παραστάσεις που διοργανώνει ο
Γιώργος Γιαννόπουλος μαζί με την Γεωργία Δρακάκη.
Την Πέμπτη 6 και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, το πάλκο του Πέραν φιλοξενεί ένα ερωτικό γλέντι με τραγούδια που αναδεικνύουν την καψούρα, το πάθος και την ευαισθησία.
Ο
Γιώργος Γιαννόπουλος και η Γεωργία Δρακάκη ενσαρκώνουν ένα ζευγάρι επί σκηνής, περνώντας από όλες τις φάσεις του έρωτα: την πρώτη γνωριμία, τη ζήλεια, το σμίξιμο, την αγάπη, τον χωρισμό, ακόμα και τον γάμο. Μαζί τους θα είναι ο Πέτρος Καπέλλας στο μπουζούκι, ο Βαλάντης Καπουρελάκος στην κιθάρα, ο Γιάννης Δοναδίκης στο πιάνο και η Εύη Κανέλλου στα κρουστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια