Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Απογεύματα στο φουαγέ: Kyklos Ensemble "Κουαρτέτα για πιάνο"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Απογεύματα στο φουαγέ: Kyklos Ensemble "Κουαρτέτα για πιάνο"

0.0
Περιγραφή
Τέσσερις εξέχοντες σολίστ του καταξιωμένου συνόλου μουσικής δωματίου Kyklos Ensemble με την σπουδαία καλλιτεχνική παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχει την ευκαιρία το κοινό να απολαύσει αυτή την Κυριακή, 27 Απριλίου, στο Φουαγέ του Θεάτρου Ολύμπια.

Οι τέσσερις μουσικοί θα ερμηνεύσουν δύο σημαντικά κουαρτέτα της κλασικής και ρομαντικής περιόδου: το Κουαρτέτο για πιάνο σε σολ ελάσσονα, αρ. 1 (KV 478) του Βόλφγκανγκ Αμαντέ Μότσαρτ και το Κουαρτέτο για πιάνο σε μι ύφεση μείζονα, έργο 47 του Ρόμπερτ Σούμαν. Επίσης, ανάμεσα στα δύο έργα θα ακουστεί το ιδιαίτερα απαιτητικό Σκέρτσο για τέσσερα όργανα του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη Νίκου Σκαλκώτα.

Το κουαρτέτο αυτής της ξεχωριστής συναυλίας αποτελούν οι σολίστ: Αντώνης Σουσάμογλου (βιολί), Χαρά Σειρά (βιόλα) Άγγελος Λιακάκης (βιολοντσέλλο) και Στέφανος Θωμόπουλος (πιάνο).

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Κύκλου φιλοξενούμενου συνθέτη» με καλλιτεχνικό υπεύθυνο τον Γιώργο Κουμεντάκη.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2025
art&life logo