Περιγραφή
Ο Απόστολος Ρίζος, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου προσωπικού του album με τίτλο "6", έρχεται και πάλι στην "Απανεμιά", στις 23 Ιανουαρίου.
Με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα συμπράττει μουσικά με τον κοντραμπασίστα Θοδωρή Κουέλη, δημιουργώντας ένα ηχητικό και ρυθμικό τοπίο, που άλλοτε δονείται μουσικά από τον απόηχο της παράδοσης και άλλοτε από τον ηλεκτρισμό του σήμερα.
Κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου ("Τι να θυμηθώ", "Να ’μαστε μαζί", "Μη φύγεις") συναντούν τα πιο πρόσφατα ("Το ψάρι", "Σ΄αυτή τη χώρα", "Παιδικό Τραγούδι") για να συνομιλήσουν με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Ξυδάκη, τον Τσιτσάνη , τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Ανδρέου, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τη Νικολακοπούλου.
Παίζουν:
Θεόδωρος Κουέλης: ηλ. κοντραμπάσο / beatbox / loops
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα / loops
Δεν υπάρχουν σχόλια