Περιγραφή
Η Central Wine Fair 2026 επιστρέφει στην Αίγλη Ζαππείου, σε διευρυμένο ωράριο από τις 13:00 έως τις 22:00, που συνδυάζει την επαγγελματική γευσιγνωσία με μια χαλαρή after-office οινική εμπειρία. Οι επαγγελματίες μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση από νωρίς, ενώ μετά το γραφείο η έκθεση υποδέχεται όσους θέλουν να δοκιμάσουν κρασιά στο κέντρο της Αθήνας.
55 οινοποιεία από την Αττική, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα παρουσιάζουν εκατοντάδες ετικέτες: γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες, κλασικές ετικέτες, νέες κυκλοφορίες, διαφορετικούς τρόπους οινοποίησης και αποστάγματα.
Τρία θεματικά τραπέζια φωτίζουν τον χαρακτήρα κάθε περιοχής: Αττική – "Παλιά αμπέλια, νέες εκφράσεις", Θεσσαλία – "Η νέα γενιά κρασιών του θεσσαλικού αμπελώνα" και Στερεά Ελλάδα – "Μαλαγουζιά: Η γεύση του τόπου".
Συντελεστές:
Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδας
Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής
Οίνοι και Αποστάγματα Θεσσαλίας