Περιγραφή
Διάρκεια: 90'
Οι Claudio Simonetti’s Goblin παρουσιάζουν ζωντανά το soundtrack του "Tenebre", συγχρονισμένο με την προβολή της ταινίας του Dario Argento.
Το Tenebre (1982) σηματοδότησε μια νέα δημιουργική συνεργασία μεταξύ του Argento και των συνθετών Claudio Simonetti, Fabio Pignatelli και Massimo Morante, με ήχο που διαφοροποιήθηκε από το progressive rock των ’70s, ενσωματώνοντας ηλεκτρονικά drums, synthesizers, vocoder και dance επιρροές.
Η εκδήλωση προσφέρει μια ολοκληρωμένη audiovisual εμπειρία, όπου η ταινία προβάλλεται ενώ το συγκρότημα εκτελεί το score ζωντανά και συγχρονισμένα με την εικόνα. Ο Claudio Simonetti έχει διαμορφώσει τη μουσική του horror cinema για πέντε δεκαετίες, συμμετέχοντας σε έργα όπως Profondo Rosso, Suspiria, Dawn of the Dead, Demons, Phenomena και Tenebre.
Ώρα προσέλευσης: 20:00