Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εκδηλώσεις του Public για τον μήνα Ιούλιο 2020

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εκδηλώσεις του Public για τον μήνα Ιούλιο 2020

0.0
Περιγραφή
Μένουμε ασφαλείς, και παρακολουθούμε τη σειρά online εκδηλώσεων #PublicEventsGoSocial, του Public, που συνεχίζει να φιλοξενεί συγγραφείς και νέες κυκλοφορίες βιβλίων. Οι εκδηλώσεις μεταδίδονται ζωντανά, μέσω της σελίδας του Public στο Facebook.

• Ηλίας Μαμαλάκης "Η Μύρτις και η μελόπιτα" (Εκδόσεις Αρμός) @ Τετάρτη 1/7 και ώρα 18:00 | @PublicFB
Το Public και οι εκδόσεις Αρμός μας προσκαλούν σε μια διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Μαμαλάκη "Η Μύρτις και η μελόπιτα: Μια μέρα στην αρχαία Αθήνα με οδηγό την Μύρτιδα", την Τετάρτη 1/7 στις 18.00. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Στεφανία Τζακώστα.

• Μαρία Παναγοπούλου, "Η πενθερά" (Εκδόσεις Ψυχογιός) @1/7 και ώρα 20:00 | @PublicFB
Το Public, λοιπόν, και οι εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παναγοπούλου "Η Πενθερά", την Τετάρτη 1/7 στις 20.00. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει για το βιβλίο της με τη συγγραφέα Λένα Μαντά.

Γρηγόρης Αζαριάδης, "Παραπλάνηση (Εκδόσεις Μεταίχμιο) @2/7 και ώρα 20:00 | @PublicFB
Το Public, και οι εκδόσεις Μεταίχμιο μας προσκαλούν στη παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Αζαριάδη "Παραπλάνηση", την Πέμπτη 2/7 στις 20.00. Με τον συγγραφέα συνομιλεί ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

• Δήμητρα Διδαγγέλου, "Ευγνωμοσύνη: Για μια ζωή γεμάτη ικανοποίηση" (Εκδόσεις Καστανιώτης) @3/7 και ώρα 20:00 | @PublicFB
Το Public και οι εκδόσεις Καστανιώτη μας προσκαλούν, την Παρασκευή 3/7 στις 20.00, σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Δήμητρας Διδαγγέλου, "Ευγνωμοσύνη: Για μια ζωή γεμάτη ικανοποίηση". Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η Ιωάννα Ρίζου, επισκέπτρια υγείας, MSc, υπ. διδάκτωρ Leiden University, Παιδοψυχιατρικό Τμήμα, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Χαλανδρίου. Στην παρουσίαση θα συμμετάσχει και ο τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης.

• Λευτέρης Μπούρος, "Το Χέρι του Νεκρού" (Εκδόσεις Bell) @6/7 και ώρα 20:00 | @PublicFB
Το Public και οι εκδόσεις Bell μας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Λευτέρη Μπούρου, "Το Χέρι του Νεκρού", τη Δευτέρα 6/7 στις 20:00. Θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα Βαγγέλη Γιαννίση.

• Κωνσταντίνα Μόσχου, "Οι Κυρίες με τα Τιρκουάζ" (Εκδόσεις Bell) @8/7 και ώρα 20:00 | @PublicFB
Το Public, λοιπόν, και οι εκδόσεις Bell μας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κωνσταντίνας Μόσχου, "Οι Κυρίες με τα Τιρκουάζ", την Τετάρτη 8/7 στις 20:00. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Ευθύμιο Σαββάκη.

• Στέφανος Ξενάκης, Υπογραφή βιβλίου "Το Δώρο 2" (Κey Books), @9/7 και ώρα 18:30 | Public Συντάγματος (3ος όροφος)
Την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 18.30 και για 2 ώρες ο Στέφανος Ξενάκης θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος στο χώρο του αναγνωστηρίου (3ος όροφος) για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου "Το Δώρο 2".

• Νίκος Ζ. Κομνηνός, "Η σπίθα" (Εκδόσεις Καστανιώτη) @9/7 και ώρα 20:00 | @PublicFB
Το Public και οι εκδόσεις Καστανιώτης μας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ζ. Κομνηνού "Η Σπίθα", την Πέμπτη 9/7 στις 20:00. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Νίκο Κουρμούλη, δημοσιογράφο και κριτικό λογοτεχνίας, για το νέο του βιβλίο.

• Καλοκαίρι με μουσική στο Public Café Restaurant @9/7 και ώρα 20:30 | Public Συντάγματος (5ος όροφος)
Το Public Café Restaurant υποδέχεται με μεγάλη χαρά την την συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα, την Ελληνίδα στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, τον στιχουργό, δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Άρη Δαβαράκη και τον ερμηνευτή Γιώργο Περρή στην παρουσίαση του CD του "Σταθερά στα όνειρα", την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 20.30.
Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο blog.public.gr. Θα τηρηθεί το όριο των 40 διπλών προσκλήσεων, ώστε να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και αποστάσεων.
Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 19:30 ο Γιώργος Περρής θα συναντήσει φίλους υπογράφοντας το CD στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, στον 5ο όροφο με ελεύθερη είσοδο τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021