Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Έκθεση διοραμάτων playmobil από Έλληνες συλλέκτες

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Έκθεση διοραμάτων playmobil από Έλληνες συλλέκτες

5.0 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Η ομάδα Hellas Playmobil Customizers, μια ομάδα που απαρτίζεται από συλλέκτες του αγαπημένου παιχνιδιού playmobil, εκθέτει στο κοινό τις συλλογές, τα διοράματα τους όπως λέγονται, με θεματολογία όπως, ιπποτικά, αρχαίο ελληνικά, space, βικτωριανά, fantasy και πολλά άλλα.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει τη 2η κατά σειρά έκθεση της από Παρασκευή 22 Νοεμβρίου έως 24 Νοεμβρίου 2019 στο ΚΥΒΕ στο Περιστερίου

Στην έκθεση θα συμμετέχουν συλλέκτες με διοράματα όπως Αρχαία Αίγυπτος, οι Λύκοι του Οντάριο, οι 3 σωματοφύλακες, μια μεσαιωνική πόλη με τρένα, το τείχος του Ανδριανού (Ρωμαίοι εναντίον Κελτών) ,ο Οδυσσέας με τις Σειρήνες, Μακεδόνες εναντίον Ρωμαίων κατά την ελληνιστική εποχή, η μάχη στα Δερβενάκια, οι Θεοί του Ολύμπου, ο μικρός Πρίγκηπας, η άλωση της Πόλης, ένα γιγάντιο τσίρκο, η πολιορκία της Δαμιέττης κατά την Ε΄ Σταυροφορία, και ένα διόραμα έκπληξη, όλα με τις αγαπημένες φιγούρες των playmobil.

Μας περιμένουν όλους μικρούς και μεγάλους φίλους του playmobil να μας ταξιδέψουν σε ιστορικούς και φανταστικούς κόσμους.

Η όλη έκθεση είναι ανεξάρτητη με την εταιρεία Playmobil, όλες οι συλλογές είναι ιδιωτικές και δεν θα υπάρχει κανένα κέρδος ή χρηματική συναλλαγή.  

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (7)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020