Ο
Χρήστος Λεοντής αναφέρει για την εκδήλωση: "Διάλεξα λοιπόν γι’ αυτήν την παράσταση τραγούδια μου από την όλη μουσική μου δραστηριότητα, από την τελευταία μου δουλειά στο τραγούδι, τον κύκλο τραγουδιών "Φλόγα που καίει", εξ ού και ο τίτλος, μέχρι και την πρώτη, την "Καταχνιά" που έγραψα το 1963.
Ο τίτλος και ο υπότιτλος υποδηλώνουν τη θεματολογία και το περιεχόμενο των τραγουδιών της αποψινής παράστασης".
Διευθύνει ο
Χρήστος Λεοντής.
Τραγουδούν: Θοδωρής Βουτσικάκης, Μάνος Μπούσαλης, Αλέξανδρος Τσιωνάς, Ιωάννα Φόρτη
Μουσικοί: Μάνος Αβαράκης (Φυσαρμόνικα), Νεοκλής Νεοφυτίδης (Πιάνο), Παντελής Ντζιάλας (Ακουστική κιθάρα), Αντώνης Παπαγγελής (Κλασική κιθάρα), Μαριλίζα Παπαδούρη (Cello), Βασίλης Ραψανιώτης (Βιολί), Θανάσης Σοφράς (Μπασο), Βαγγέλης Τσιαπλές (Μπουζούκι)
Ηχολήπτης: Γιάννης Παπαδόπουλος
Η παράσταση διοργανώνεται από τον Δήμο Επιδαύρου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επιδαύρου και φιλοξενείται από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2017.
Δεν υπάρχουν σχόλια