Η ΔΛ Gallery παρουσιάζει την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 την ατομική έκθεση του Γιώργου Τσεριώνη με τίτλο "Building a babel tower".
Ο
Γιώργος Τσεριώνης μετά τη συμμετοχή του στην 6η Μπιενάλε της Θεσσαλονίκης και την 7η Μπιενάλε του Πεκίνου, παρουσιάζει τη νέα του δουλειά στους εκθεσιακούς χώρους της ΔΛ gallery.
Στην ατομική του έκθεση παρουσιάζονται κολλάζ φτιαγμένα με εικόνες από αρχειακό υλικό και δουλεμένα με την τεχνική του origami, σχέδια με φράσεις σε διπλωμένα χαρτιά, κεραμικά γλυπτά και μία εγκατάσταση που παραπέμπει στον πύργο της Βαβέλ. Μέρος της έκθεσης είναι η εγκατάσταση ενός φανταστικού δωματίου του πύργου της Βαβέλ, που πραγματεύεται την καπιταλιστική ανάπτυξη σε σχέση με τη συνύπαρξη των ανθρώπων, τη δυσκολία επικοινωνίας, αλλά και την ψυχολογική απομάκρυνση του εαυτού μας μέσα από τα διλήμματα που βάζουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας.
Εγκαίνια Έκθεσης: Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00.
Δεν υπάρχουν σχόλια