Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

H Κατερίνα Πολέμη προσκαλεί την Παυλίνα Βουλγαράκη, την Κατερίνα Ντούσκα και την Μαρία Παπαγεωργίου στο προαύλιο του Ηρωδείου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

H Κατερίνα Πολέμη προσκαλεί την Παυλίνα Βουλγαράκη, την Κατερίνα Ντούσκα και την Μαρία Παπαγεωργίου στο προαύλιο του Ηρωδείου

0.0
Περιγραφή
Η Κατερίνα Πολέμη (μουσικός-συνθέτης-ερμηνεύτρια), προσκαλεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, τις ταλαντούχες φίλες και ομότεχνές της δημιουργούς και ερμηνεύτριες Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα και Μαρία Παπαγεωργίου, για να τραγουδήσουν όλες μαζί στο προαύλιο του Ηρωδείου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ενισχύοντας το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και ταξιδεύοντας το μήνυμα της πρόληψης σε όλη την Ελλάδα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εκστρατείας των Estée Lauder Companies, κατά τον μήνα Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, και θα ντύσει μουσικά τη συμβολική φωταγώγηση του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού. Η συμβολική φωταγώγηση του μνημείου αποτελεί μέρος μια παγκόσμιας πρωτοβουλίας που υπενθυμίζει, για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

H Κατερίνα Πολέμη με την κιθάρα της και έχοντας μαζί της κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες μουσικούς (Κιουρτσόγλου, Άννινος, Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος), τραγουδά και παρουσιάζει συνθέσεις της από την Μεγάλη Χίμαιρα, την Μικρά Αγγλία και από την δεύτερη πατρίδα της τη Βραζιλία.
Μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη με τη μοναδική ατμόσφαιρα της ερμηνείας και των συνθέσεων της, η Κατερίνα Ντούσκα με την φωνή και την πολυπολιτισμικότητά της και η Μαρία Παπαγεωργίου με τη δύναμη της ερμηνείας της και το μοναδικό live αίσθημά της.

Συντελεστές:
Καλλιτεχνική επιμέλεια – Ενορχηστρώσεις – Επιμέλεια ορχήστρας: Κατερίνα Πολέμη

Ερμηνεύουν:
Κατερίνα Πολέμη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα, Μαρία Παπαγεωργίου

Μουσικοί:
Μπάσο: Γιώτης Κιουρτσόγλου
Πιάνο: Στάθης Άννινος
Τύμπανα: Γιάννης Αγγελόπουλος
Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος
Σχεδιασμός και χειρισμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Προπώληση εισιτηρίων:
• Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
- Καταστήματα PUBLIC, www.tickets.public.gr
Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3428272

Τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχύσουν το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν μια δωρεάν μαστογραφία μέσω της κινητής μονάδας μαστογράφου. 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021