Διάρκεια: 100'
Η Happy Productions παρουσιάζει για 2η χρονιά στον Νέο Ακάδημο, το θρυλικό έργο μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι "Η Ποντικoπαγίδα" ("The Mousetrap"), το μακροβιότερο έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, που παίζεται συνεχώς στο West End από τo 1952 έως σήμερα.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια απομονωμένη πανσιόν μιας επαρχίας, την ώρα που το χιόνι πέφτει πυκνό. Οκτώ ήρωες, που όλοι τους κρύβουν ένα μυστικό, βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και επικίνδυνα ψέματα.
Ο φόβος τους κυκλώνει και ένας δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους. Μια ιστορία εκδίκησης με μεγάλές ανατροπές, έξυπνα τεχνάσματα και μια ποντικοπαγίδα που περιμένει το επόμενο θύμα της!
Στη νέα προσαρμογή του έργου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κίρκης Καραλή, μια ομάδα οκτώ πρωταγωνιστών, μεταφέρεται στις αρχές της δεκαετίας του '90, προτού μπουν τα κινητά τηλέφωνα στις ζωές μας, σε μια πανσιόν της ελληνικής επαρχίας. Η συνέχεια επί σκηνής στον ΝΕΟ Ακάδημο!
... και μην αποκαλύψετε το τέλος σε κανένα!
Ταυτότητα Παράστασης:
Συγγραφέας: Αγκάθα Κρίστι
Σκηνοθεσία - Δραματουργική επεξεργασία: Κίρκη Καραλή
Θεατρική απόδοση:
Αντώνης Γαλέος
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Αντώνης Παπακωνσταντίνου
Σκηνικά - Κοστούμια: Άση Δημητρολοπούλου
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Φωτογραφία: Νίκος Πανταζάρας
Γραφιστική επιμέλεια: Gridfox
Βίντεο: Ειρήνη Στείρου
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Πεντέα
Βοηθός σκηνογράφου: Φανή Παϊτάκη
Ομαδικές κρατήσεις: Σίσσυ Δημάκη
Διεύθυνση παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης
Σύμβουλος Επικοινωνίας: Σεμίνα Διγενή
Δημόσιες σχέσεις - Προβολή: Μαρκέλλα Καζαμία
Διανομή (με αλφαβητική σειρά):
Βαλέρια Κουρούπη, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Τζένη Μπότση,
Ράνια Οικονομίδου, Νίκος Πολυδερόπουλος, Σήφης Πολυζωίδης, Στάθης Σταμουλακάτος,
Χάρης Τζωρτζάκης.
Διάρκεια Παράστασης: 100 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Μέτρα Covid-19:
Για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, που πρέπει να εφαρμόζονται στο χώρο, παρακαλούμε επισκεφτείτε το
covid19.gov.gr. Επίσης λόγω των συνθηκών, προτείνουμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
Δεν υπάρχουν σχόλια