Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Ice Cream Market 2020

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Ice Cream Market 2020

0.0
Περιγραφή
Ανακοίνωση: Η εκδήλωση αναβάλλεται.

Το Ice Cream Market, το πρώτο φεστιβάλ παγωτού της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, το τριήμερο 12-13-14 Ιουνίου.

Η πρώτη εκδοχή του Ice Cream Market (τον περασμένο Ιούνιο) απέδειξε ότι το κοινό διψάει για μια όμορφη και πολύ καλά οργανωμένη εμπειρία γύρω από το παγωτό, με χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας να κατακλύζουν το Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ. Παράλληλα, το φεστιβάλ ανέδειξε το πραγματικά υψηλό επίπεδο της ελληνικής αγοράς παγωτού, καθώς οι επισκέπτες μπορούσαν να γευθούν μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά παγωτά τόσο από τους μεγάλους διανομείς όσο και από οικογενειακές επιχειρήσεις και μικρούς παραγωγούς.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς που ανέβασε ψηλά τον πήχη, φέτος οι στόχοι του δεν θα μπορούσαν παρά να είναι μεγαλύτεροι! Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή, το Ice Cream Market 2020 υπόσχεται ακόμα περισσότερες "παγωτένιες" γεύσεις, πιο πολλές εκπλήξεις και, φυσικά την πιο εορταστική ατμόσφαιρα (με γνωστούς ραδιοφωνικούς Djs, open air cinema, παιδότοπος, κλπ).

Το Ice Cream Market 2020 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ice Cream Market θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020