Φίλτρα Close Filters
ΚατηγορίαExpand categories
Κωμωδία
Κοινωνική
Περιπέτεια
Θρίλερ
Αισθηματική
Δραματική
Επιστημονική φαντασία
Παιδική
Κινούμενα σχέδια
Ιστορική
Σινεφίλ
Ντοκιμαντέρ
Άλλα
Κωμωδία
Κοινωνικό
Δράμα
Τραγωδία
Μουσική παράσταση
Διασκευή
Δραματοποιημένη λογοτεχνία
Σύγχρονο έργο
Κλασικό Έργο
Αρχαίο θέατρο
Bar theatre
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Συναυλίες - Live
Κλασική μουσική - Όπερα
Parties
Μουσικές βραδιές
DJ sets
Μουσικές σκηνές
Άλλες μουσικές εκδηλώσεις
Πίστες
Παιδική παράσταση
Κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών
Βρέφη (έως και 2 ετών)
Νήπια (3 έως και 5 ετών)
Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Έφηβοι (13 έως και 17 ετών)
Διαλεξεις - Σεμιναρια
Βιβλίο
Φύση - Οικολογία
Street events
Εκδηλώσεις για γονείς
Διαγωνισμοί
Δωρεάν σινεμά
Δωρεάν θέατρο
Δωρεάν μουσική
Δωρεάν χορός
Δωρεάν εκθέσεις
Δωρεάν παιδικές εκδηλώσεις
Δωρεάν άθληση
Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Αθηνών
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας
Φεστιβάλ Παπάγου Χολαργού
Release Athens
Βεάκειο Φεστιβάλ
Primer Festival
Ejekt Festival
Φεστιβάλ Ηλιούπολης
Rockwave Festival
Φεστιβάλ Βριλησσίων
Μένουμε Σπίτι - Θέατρο
Μένουμε Σπίτι - Χορός
Μένουμε Σπίτι - Μουσική
Μένουμε Σπίτι - Εκθέσεις
Μένουμε Σπίτι - Παιδί
Μένουμε Σπίτι - Διάφορα
Μένουμε Σπίτι - Σινεμά
Ποδήλατο
ΗμερομηνίαExpand Dates
ΚατάστασηExpand Status
ΏραExpand Time
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Jack Savoretti στο Θέατρο Λυκαβηττού

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
τάνγκο (Μουσική)

Jack Savoretti στο Θέατρο Λυκαβηττού

0.0
Περιγραφή
Ο Jack Savoretti έρχεται ξανά στην Ελλάδα για δυο μοναδικές συναυλίες τον Σεπτέμβριο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια της περιοδείας του για το νέο του άλμπουμ "Miss Italia", ο αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού, θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Το 2019, ο Jack Savorreti κυκλοφόρησε το άλμπουμ του "Singing To Strangers" που έμελλε να γίνει η πρώτη τεράστια επιτυχία του σε πολλές χώρες αλλά και να ξεκινήσει η σχέση του με το ελληνικό κοινό. Έκτοτε, παραπάνω από 16 τραγούδια του παίζονται στο ραδιόφωνο ως και σήμερα ενώ μας έχει χαρίσει ξεχωριστές συναυλίες (Sani Festival, Γήπεδο Tae Kwon Do) με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στο κατάμεστο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο του 2021 όπου το κοινό δε σταμάτησε να τον χειροκροτεί και να τραγουδάει μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Το Μάιο του 2024 θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του "Miss Italia" που είναι το πρώτο ιταλόφωνο άλμπουμ του και αποτελεί μια επανασύνδεση του Jack με τις ρίζες του. Πιστός στις μουσικές του επιρροές, από τους ΄60s και ‘70s Καλιφορνέζους τραγουδοποιούς ως τους Ευρωπαίους ερμηνευτές, όπως ο Charles Azanvour και ο Lucio Battisti, ο Jack ξεκίνησε ένα ταξίδι που τον βοήθησε να εξελιχθεί ως δημιουργός και ερμηνευτής σε μία εντελώς διαφορετική γλώσσα. Αναζήτησε τους κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου Ιταλικού τραγουδιού, μία δημιουργική ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους και κυρίως, να μάθει από αυτούς. Με αυτή τη λογική, δεν ηχογραφήθηκε απλά ένα άλμπουμ στα Ιταλικά, ηχογραφήθηκε ο νέος δίσκος του Jack Savoretti, που τυχαίνει να είναι στα Ιταλικά!

Έτσι, λοιπόν, θα τον απολαύσουμε ξανά επί σκηνής να ερμηνεύει τα νέα του τραγούδια αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες του "What More Can I Do", "Greatest Mistake", "Love is On The Line", "Who’s Hurting Who", "Whiskey Tango", "Too Much history" αλλά και το διαχρονικό "Senza Una Donna" από την πρόσφατη συνεργασία με τον Zucchero.

Την συναυλία θα ανοίξει ο επιδραστικός Βάσκος τραγουδοποιός Gizmo Varillas που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, έχει κάνει sold out περιοδείες, έχει 3.000.000 μηνιαίους ακροατές στο Spotify ενώ τραγούδια του όπως το "Love Over Everything", το "A La Vida", το πρόσφατο "Follow The Sun" και το "Lluvia" στο οποίο συνεργάστηκε με τον Seba Campos παίζονται συνεχώς και στο ελληνικό ραδιόφωνο!

Δείτε που παίζεται (0)

Open Space
ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
Accesibility
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

VIP 45€
A 40€
B 35€
C 30€
Standing 35€

Η προπώληση για τους fans θα ξεκινήσει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 12.00. Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

H γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Απριλίου μέσα από το δίκτυο της more.com στις 12.00.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια


    Δεν υπάρχουν σχόλια
    Γράψτε το σχόλιό σας
    filters Φίλτρα
    Close slideshow
    Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
    ©ART&LIFE 2025
    art&life logo
    April
    SunMonTueWedThuFriSat
    303112345678910111213141516171819202122232425262728293012345678910
    April
    SunMonTueWedThuFriSat
    303112345678910111213141516171819202122232425262728293012345678910