Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

"Μία Μικρή Ιστορία για Έναν Μεγάλο Ζωγράφο"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Μία Μικρή Ιστορία για Έναν Μεγάλο Ζωγράφο"

0.0
Περιγραφή
Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή παρουσιάζει την πρωτότυπη παιδική παράσταση "Μία Μικρή Ιστορία για Έναν Μεγάλο Ζωγράφο", από την ομάδα θεάτρου seveneleven.

Πώς ξετυλίγεται η ιστορία της ζωής ενός καλλιτέχνη όταν την αφηγούνται οι πίνακες που ο ίδιος ζωγράφισε; Χαρακτήρες, φιγούρες και έργα του εμβληματικού Πάμπλο Πικάσο ζωντανεύουν στη σκηνή του Αμφιθεάτρου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή για να αποκαλύψουν την ιστορία του δημιουργού τους. 

Βασισμένη στη ζωή του διάσημου καλλιτέχνη, η παράσταση "Μία Μικρή Ιστορία για Έναν Μεγάλο Ζωγράφο" επιχειρεί να ενδυναμώσει τη σχέση των παιδιών με τις εικαστικές τέχνες, ενθαρρύνοντας την αναζήτηση του δημιουργικού έργου του Πικάσο, αλλά και του καλλιτεχνικού κινήματος της μοντέρνας τέχνης, μέσα από τα έργα της συλλογής του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή.
"Η Τέχνη ζει γι’ αυτόν που την κοιτάζει"
-Πάμπλο Πικάσο

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Μία ξαφνική νεροποντή οδηγεί ένα μικρό κορίτσι σε ένα κλειστό καφέ του Παρισιού. Εκεί, δύο μυστήριες φιγούρες θα την οδηγήσουν σε ένα μαγικό ταξίδι από μία μικρή πλατεία της Μάλαγας έως τους μεγάλους δρόμους του Παρισιού. Ένα ταξίδι στη ζωή του Πάμπλο Πικάσο. Οι απορίες του μικρού κοριτσιού για τον μεγάλο Ισπανό ζωγράφο και τον κόσμο της τέχνης, θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή του.

Παίζουν:
Τάσος Τζιβίσκος, Ουρανία Φουρλάνου, Θεόδωρος Χιντζίδης. 

Ανακοίνωση:
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 αναστέλλεται η λειτουργία του χώρου μέχρι 30 Μαρτίου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (7)

Εισιτήρια

Εισιτήρια: 12€
Εισιτήριο για B&E Members και ομαδικές κρατήσεις: 9€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020