Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Θέατρο

Mount Olymprov Festival 2020

Άλλες θεατρικές παραστάσεις, Κωμωδία

Mount Olymprov Festival 2020

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 150'

Ανακοίνωση: Η εκδήλωση αναβάλλεται.

Το 5ο διεθνές φεστιβάλ αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Comedy Theater
120 καλλιτέχνες. 26 χώρες. 24 σεμινάρια. 16 παραστάσεις. 11 εκπαιδευτές. 5 μέρες. 1 φεστιβάλ!

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, μία διοργάνωση-γιορτή του Improv Comedy Theater που μας φέρνει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου από όλο τον κόσμο. Μετά την επιτυχία των πρώτων τεσσάρων διοργανώσεων, και το Mt Olymprov πλέον εγκαθιδρυμένο και αναγνωρισμένο παγκοσμίως ως ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ του είδους του, η ImproVIBE μας προσκαλεί σε ένα 5ήμερο φεστιβάλ γεμάτο παραστάσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες αυτής της μορφής θεατρικής τέχνης. Παραστάσεις κάθε βράδυ από 16 διαφορετικούς διεθνείς θιάσους, σεμινάρια που θα διδάσκουν οι μαιτρ του είδους.

Το Improv Comedy Theater είναι μια νεοφερμένη μορφή θεατρικής τέχνης στην Ελλάδα. Αυτό που κάνει το Improv να διαφέρει από τις υπόλοιπες θεατρικές τέχνες είναι ότι ανεβαίνει ο θίασος στη σκηνή και επινοεί όλο το θεατρικό έργο επί σκηνής εκείνη τη στιγμή. Βασίζεται εξ ολοκλήρου στην δημιουργικότητα, τον αυθορμητισμό και τη φαντασία των ηθοποιών. Δεν υπάρχει ούτε σενάριο, ούτε σκελετός, ούτε προαποφασισμένοι χαρακτήρες, ούτε συγκεκριμένη δομή, ούτε καμία δικλείδα ασφαλείας. Κάθε έργο είναι μοναδικό, γεννιέται και πεθαίνει την ίδια βραδιά, μπροστά στα μάτια των θεατών.

Το Αμφιθέατρο Μιλτιάδης Έβερτ θα ανοίγει για το γενικότερο κοινό από τις 20:00 κάθε μέρα. Κάθε βράδυ θα διεξάγεται και μια νέα παράσταση Improv Comedy Theater, με τη συμμετοχή 4 διεθνών θιάσων.

Σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ελληνικό κοινό αυτή τη νέα μορφή θεατρικής τέχνης και να δει κάποια από τα καλύτερα παραδείγματα αυτής παγκοσμίως.

Παραστάσεις Improv κάθε βράδυ: 20.30 / Διάρκεια: 150 λεπτά (με διάλειμμα)

Πόρτες: 20.00 

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

Εισιτήριο: 12€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017