Περιγραφή
Διάρκεια: 90'
Σε ένα ράντσο εκτροφής βισόνων στη Ντακότα, μια οικογένεια προσπαθεί να εμπορευτεί το παρελθόν της, αλλά μια ινδιάνικη κατάρα ανατρέπει τα σχέδιά τους. Η παράσταση, σε πρωτότυπο κείμενο του Γιάννη Αποσκίτη και σκηνοθεσία του Γιώργου Βουρδαμή, αποτελεί μια μαύρη φάρσα για την αποικιοκρατική κληρονομιά, την απληστία και τη μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου.
Μέσα από τη θεματική και αισθητική των γουέστερν και τον αφανισμό των φυλών της αμερικανικής ηπείρου, διαμορφώνεται μια πολιτική σάτιρα για την ανθρωπότητα και τη φύση της.
Τρεις ηθοποιοί και μία χορεύτρια ερμηνεύουν χαρακτήρες όπως μια πρώην πορνοστάρ, ένας κινέζος επενδυτής, ένας χρεοκοπημένος τζογαδόρος και μία Ελληνίδα οικονόμος σε ένα λούνα παρκ όπου τα τραύματα του παρελθόντος γίνονται αφήγημα.
Συντελεστές:
Κείμενο : Γιάννης Αποσκίτης
Σκηνοθεσία : Γιώργος Βουρδαμής
Σκηνικά-Κοστούμια : Δάφνη Αηδόνη
Μουσική : Βασίλης Μαντζούκης
Κίνηση-Χορογραφίες : Βιτόρια Κωτσάλου
Φωτισμοί : Ελένη Χούμου
Βίντεο-Φωτογραφίες : Μυρτώ Αποστολίδου
Βοηθός Δραματουργίας : Ασπασία Λυκουργιώτη
Βοηθός Σκηνοθέτη : Αγγελική Μπιρερή
Κομμώσεις : Θωμάς Γαλαζούλας
Video Art : Goran Gagic
Γραφιστικά : ArchLab10
Τρέηλερ : Παναγιώτης Ανδριανός
Επικοινωνία : Εύα Σκρομπόλα
Ερμηνέυουν:
Γιώργος Βουρδαμής, Βιτόρια Κωτσάλου, Ρόζα Προδρόμου, Γιώργος Φριντζήλας