Σύνδεση μέσω facebook
Σύνδεση μέσω twitter
Σύνδεση μέσω google
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Is it so hard to call me sweetheart...?
Η Olga Kouklaki, η Ελληνίδα ντίβα της ηλεκτρονικής μουσικής, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό live, το Σάββατο 2 Μαρτίου, στο κέντρο της πόλης. Μαζί της το βράδυ αυτό, απευθείας από το Παρίσι, η υπέροχη Liset Alea που θα την συνοδεύσει στα φωνητικά και το μπάσο.
Μέσα στο 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «I U Need». Στο άλμπουμ αυτό η Olga αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της καλλιτεχνικής της προσωπικότητας. Το πολυσχιδές ταλέντο της, τις επιρροές της καθώς και μια θαλερή θηλυκότητα. Το άλμπουμ αυτό κυκλοφόρησε ξανά πρόσφατα (7/1/13) με 14 remixes από γνωστούς παραγωγούς και djs ανάμεσα στους οποίους και οι: Nouvelle Vague, Jori Hulkkonen, Marcello Giordani, Kid Loco & Mr Gee κ.ά.
Η Οlga Kouklaki και η Liset Alea συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής το περασμένο καλοκαίρι και το αποτέλεσμα ήταν ...εκρηκτικό. Το ίδιο υπόσχονται να κάνουν και το Σάββατο 2 Μαρτίου. Ένα βράδυ γεμάτο γοητεία, υπέροχα τραγούδια από το νέο άλμπουμ αλλά και διασκευασμένα λατρεμένα κομμάτια που θα μας παρασύρουν να τα ερωτευτούμε από την αρχή!
*Στο live συμμετέχουν επίσης, ο Thodoris Τriantafyllou στα ηλεκτρονικά και o Αlex Specs στα Visuals (VJ - ings). Special εμφάνιση η Μάνια από τις Κούκλες!
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10€, Ταμείο: 12€
Προπώληση: Tickethouse, Πανεπιστημίου 42 ( εντός στοάς) Τηλ: 210 3608366|Bios, Πειραιώς 84
Έναρξη προπώλησης: 18 Φεβρουαρίου
Φίλτρα