Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Θέατρο

"Όρκος στο παρόν" της Αναστασίας Βούλγαρη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Όρκος στο παρόν" της Αναστασίας Βούλγαρη

0.0
Περιγραφή
Το ποιητικό κείμενο της Αναστασίας Βούλγαρη "Όρκος στο παρόν" παρουσιάζεται στη μικρή σκηνή του Θεάτρου ΑΛΜΑ για 6 μόνο παραστάσεις σε σκηνοθεσία Αλέξιου Κοτσώρη.

Όταν οι φωτιές καίνε τα πάντα, ο ορκισμένος αρχέτυπος έρωτας ετοιμάζεται να νικήσει ξανά. Ο Άντρας αρνείται να φύγει χωρίς εκείνη, αυθαίρετα βρίσκεται ακόμα εδώ και συμπάσχει με την αγαπημένη του, της "μιλά" μέσα από την υπερκόσμια πλέον υπόστασή του και περιμένει πότε θα την κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του. Η Γυναίκα όμως αδυνατεί να αντιληφθεί την παρουσία του. Αναμετράται με την μοναξιά της, τη ζωή, τον κοινωνικό περίγυρο, τον χρόνο και θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της που χάθηκε στις μεγάλες φωτιές. Μάχεται για να είναι και πάλι με εκείνον που αγάπησε, τώρα ξέρει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς αυτόν. Θα απελευθερωθεί από την οδύνη; Το παρόν ορίζει την επιλογή. 

Μια παράσταση για την πίστη και τον έρωτα στην πιο ολοκληρωμένη του διάσταση, όταν το ιδεατό γίνεται πραγματικότητα. Ένα ποιητικό κείμενο της Αναστασίας Βούλγαρη, από την συλλογή "Το φως λιγόστεψε στην άκρη της πόλης" (εκδόσεις Εύμαρος, 2016), που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο.

Για τις ανάγκες της παράστασης ο πολυτάλαντος Σταύρος Σιόλας συνέθεσε πρωτότυπα τραγούδια σε στίχους που έγραψε ειδικά για την παράσταση η Παναγιώτα Πανταζή. Τα τραγούδια ερμηνεύει με την μαγική βελούδινη φωνή της η Αργυρώ Καπαρού.

Συντελεστές: 
Κείμενο: Αναστασία Βούλγαρη
Σκηνοθεσία: Αλέξιος Κότσωρης
Μουσική: Σταύρος Σιόλας
Στίχοι τραγουδιών: Παναγιώτα Πανταζή 
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Κόκου
Φωτογραφίες: Αντώνης Διασκούρης
Παραγωγή: Απόηχος Δημόσια Θεάματα
Eπικοινωνία: Νατάσα Παππά 

Παίζουν: Άννα Ψαρρά, Αλέξιος Κότσωρης

Στα τραγούδια της παράστασης ακούγεται η Αργυρώ Καπαρού.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

13€, 10€ φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+

Προπώληση: Viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΜΑ, τ. 210 5220100

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017