Η
Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο Half Note με Jazz διάθεση για 4 ξεχωριστές παραστάσεις από την Παρασκευή 17 έως και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.
Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός θα ξεδιπλώσει μία ακόμη καλλιτεχνική της πτυχή και θα μοιραστεί μαζί μας κάτι που δεν έχει παρουσιάσει ξανά στο κοινό της Αθήνας.
Στον χώρο του Half Note με ιδιαίτερο concept και με τη συνοδεία του κουαρτέτου από τον Σεραφείμ Γιαννακόπουλο στα τύμπανα, τον Μηνά Λιάκο στην ηλεκτρική κιθάρα,τον Στέλιο Προβή στο μπάσο και τον Σπύρο Μάνεση στο πιάνο, η
Παυλίνα Βουλγαράκη θα μας ταξιδέψει με τις ερμηνείες και την ενέργεια της σε τραγούδια που έχουν νικήσει το χρόνο.
Από την Αρλέτα και τον Ορφέα Περίδη στη Χαρούλα Αλέξιου και από τη Fiona Apple και τους Jefferson Airplane έως τη Nina Simone.
Η
Παυλίνα Βουλγαράκη αγαπά να πειραματίζεται σε διαφορετικά είδη και να μοιράζεται μαζί μας "κόσμους" και "χρόνους" που μόνο η μουσική μπορεί να μας ταξιδέψει…
*Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.
Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1 σχετικού, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:
[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].
Δεν υπάρχουν σχόλια