Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

Ψηφιακή παράσταση "Ο θάνατος των δεινοσαύρων"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Δεινόσαυροι (Παιδί)
Πλανητάριο (Παιδί)
Πλανητάριο (Παιδί)
ψηφιακή παράσταση (Διάφορα)

Ψηφιακή παράσταση "Ο θάνατος των δεινοσαύρων"

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 40'

Την Ψηφιακή Παράσταση "Ο θάνατος των δεινοσαύρων" παρουσιάζει το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και προσκαλεί μεγάλους και μικρούς σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι εκατομμύρια χρόνια πίσω στον χρόνο, στην εποχή της αδιαφιλονίκητης κυριαρχίας των δεινοσαύρων πάνω στην Γη, αλλά και της μυστηριώδους εξαφάνισης τους.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παράσταση, που παρουσιάζει με συναρπαστικό τρόπο ορισμένες μόνο απ' τις πιθανές ερμηνείες της μαζικής εξαφάνισης των δεινοσαύρων και εστιάζει στην επικρατέστερη, σύμφωνα με την οποία οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν από το πρόσωπο της Γης εξαιτίας της πρόσκρουσης στον πλανήτη μας ενός τεράστιου αστεροειδούς πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια. Ταυτόχρονα προσπαθεί να δώσει το έναυσμα για ενδιαφέρουσες ερωτήσεις όπως: "Πόσο πιθανό είναι άραγε ένα αντίστοιχο σενάριο μελλοντικής εξαφάνισης των ειδών που ζουν σήμερα στον πλανήτη μας;"

Σημειώνεται ότι η παράσταση "Ο θάνατος των δεινοσαύρων" εντάσσεται στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014. Προτείνεται για παιδιά 10 ετών και άνω!

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Εισιτήριο 6€ για τους ενήλικες και 4€ για τα παιδιά.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020