Η επίσημη προβολή της πρώτης φιλοζωικής, μη εμπορικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο "Re-Action" θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 & ώρα 12:30 στο κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στην Αθήνα, παρουσία ηθοποιών, συντελεστών και επίσημων προσκεκλημένων.
Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας "Χατζηπατέρειο" & των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος.
Η ταινία "Re-Action" αποτελεί μία συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης και τη σκηνοθεσία ο Αρτέμης Σαμοθράκης.
Το σλόγκαν της ταινίας είναι "δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή!"
Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η
Τάνια Τρύπη και ο Ντίνος Καρύδης.
Συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλος και η σκυλίτσα Ρόξυ.
Ως guests συμμετέχουν οι: Άννα Αδριανού,
Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Joy Κουμεντάκου.
Στην εκδήλωση της παρουσίας της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής της ΠΦΠΟ καθώς και ομιλία από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων φορέων στήριξης της ταινίας.
Μετά τη προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει cocktail.
Δεν υπάρχουν σχόλια