Φίλτρα Close Filters
ΚατηγορίαExpand categories
Κωμωδία
Κοινωνική
Περιπέτεια
Θρίλερ
Αισθηματική
Δραματική
Επιστημονική φαντασία
Παιδική
Κινούμενα σχέδια
Ιστορική
Σινεφίλ
Ντοκιμαντέρ
Άλλα
Κωμωδία
Κοινωνικό
Δράμα
Τραγωδία
Μουσική παράσταση
Διασκευή
Δραματοποιημένη λογοτεχνία
Σύγχρονο έργο
Κλασικό Έργο
Αρχαίο θέατρο
Bar theatre
Άλλες θεατρικές παραστάσεις
Συναυλίες - Live
Κλασική μουσική - Όπερα
Parties
Μουσικές βραδιές
DJ sets
Μουσικές σκηνές
Άλλες μουσικές εκδηλώσεις
Πίστες
Παιδική παράσταση
Κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών
Βρέφη (έως και 2 ετών)
Νήπια (3 έως και 5 ετών)
Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Έφηβοι (13 έως και 17 ετών)
Διαλεξεις - Σεμιναρια
Βιβλίο
Φύση - Οικολογία
Street events
Εκδηλώσεις για γονείς
Διαγωνισμοί
Δωρεάν σινεμά
Δωρεάν θέατρο
Δωρεάν μουσική
Δωρεάν χορός
Δωρεάν εκθέσεις
Δωρεάν παιδικές εκδηλώσεις
Δωρεάν άθληση
Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Αθηνών
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας
Φεστιβάλ Παπάγου Χολαργού
Release Athens
Βεάκειο Φεστιβάλ
Primer Festival
Ejekt Festival
Φεστιβάλ Ηλιούπολης
Rockwave Festival
Φεστιβάλ Βριλησσίων
Μένουμε Σπίτι - Θέατρο
Μένουμε Σπίτι - Χορός
Μένουμε Σπίτι - Μουσική
Μένουμε Σπίτι - Εκθέσεις
Μένουμε Σπίτι - Παιδί
Μένουμε Σπίτι - Διάφορα
Μένουμε Σπίτι - Σινεμά
Ποδήλατο
ΗμερομηνίαExpand Dates
ΚατάστασηExpand Status
ΏραExpand Time
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Ρεσιτάλ βενεζουελάνικης μουσικής

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ρεσιτάλ βενεζουελάνικης μουσικής

0.0
Περιγραφή
Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, διοργανώνει ρεσιτάλ βενεζουελάνικης μουσικής με τον διάσημο μουσικό Gustavo Colina, στις 18 Οκτωβρίου.

Το ρεσιτάλ του βενεζουελάνου «κουατρίστα» Gustavo Colina, υπόσχεται μια μοναδική βραδιά στο ελληνικό κοινό, γεμάτη με το ρυθμό του «κουάτρο» (έγχορδο παραδοσιακό βενεζουελάνικο όργανο), ένα μουσικό όργανο βαθιά ριζωμένο στην παράδοση αυτής της λατινοαμερικάνικης χώρας, από τα χέρια ενός καλλιτέχνη με μεγάλη διεθνή καριέρα. Ο Gustavo Colina, είναι ένας καλλιτέχνης με μεγάλη, διεθνή πορεία, ο οποίος έχει αρχίσει να παρουσιάζει τη βενεζουελάνικη μουσική με το κουάτρο του, ήδη από το 2006, ξεκινώντας από τις αραβικές χώρες – Ιορδανία, Λίβανο, Κατάρ, Συρία, Κουβέιτ, καθώς και στην Ιταλία. Επίσης έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, στο Ισπανικό Ίδρυμα και στο Carnegie Hall, μαζί με τον βραζιλιάνο κιθαρίστα Carlos Barbosa-Lima, ενώ πραγματοποίησε συναυλίες σε Τουρκία, Ολλανδία, ΗΠΑ και Κολομβία.

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στη Βίλα Μαρίκα Κοτοπούλη, στην οδό Αλέκου Παναγούλη 17, στου Ζωγράφου (πρόσβαση με τα λεωφορεία 230 από την Ακρόπολη, 608 από το Γαλάτσι και το 235 από την Ακαδημίας), στις 18 Οκτωβρίου, στις 19.30, σε συνεργασία με το Δήμο Ζωγράφου. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών και μέλη του διπλωματικού σώματος.

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, έχει την τιμή να προσκαλέσει όλο το ελληνικό κοινό, καθώς και τη βενεζουελάνικη και τη λατινοαμερικάνικη κοινότητα, να παρευρεθεί σε αυτή τη μοναδική μουσική εκδήλωση, με στόχο τη γνωριμία και την επαφή με τις πολιτιστικές πτυχές των δύο λαών.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια


    Δεν υπάρχουν σχόλια
    Γράψτε το σχόλιό σας
    filters Φίλτρα
    Close slideshow
    Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
    ©ART&LIFE 2025
    art&life logo
    April
    SunMonTueWedThuFriSat
    303112345678910111213141516171819202122232425262728293012345678910
    April
    SunMonTueWedThuFriSat
    303112345678910111213141516171819202122232425262728293012345678910